Jan Uriot geeft Özcan Akyol koude douche na Annechien-interview

Privé-ster Jan Uriot vindt het ongemakkelijke interview van Özcan Akyol met journaalanchor Annechien Steenhuizen by far het slechtste tv-interview van het jaar. “Het leek wel op een roast!”

Özcan Akyol, Annechien Steenhuizen en Jan Uriot © MAX, Telegraaf

De Sterren op het Doek-aflevering waarin Annechien Steenhuizen geportretteerd wordt heeft de tongen losgemaakt. Ze werd daarin namelijk op een buitengewoon ongemakkelijke wijze geïnterviewd door Özcan Akyol. Hij vond dat ze niet genoeg ‘leverde’, niet genoeg zielenroerselen met hem deelde en rekende dat haar opzichtig aan.

Slechtste tv-interview

Veel kijkers hebben hun ergernis over Özcan gedeeld en daar sluit Privé-sterjournalist Jan Uriot zich bij aan. Hij zet de Sterren op het Doek-presentator deze week helemaal onderaan op zijn ‘sterrometer’ in de rubriek Wat Vindt Jan. “Ik ga iemand nomineren voor het slechtste tv-interview van het jaar.”

Jan leeft mee met Annechien. “Het is een hele mooie vrouw die natuurlijk heel keurig het nieuws voor moet lezen en dan gaat Eus, terwijl die mevrouw daar wordt geportretteerd, een interviewtje met d’r doen. Het is het vervelendste interview wat ik in de afgelopen jaren heb gezien wat hij daar doet.”

Doormeieren

Het is vreselijk hoe Özcan zich gedraagt, vindt Jan. “Hij blijft doormeieren, hij vraagt steeds: ‘Er is volgens mij nog een heel andere Annechien, je moet toch ook een léuke kant hebben.’ Dat heeft die vrouw allang laten zien bij De Nieuwe Rembrandt. Daar heeft ze allang laten zien dat ze heel geestig kan zijn. Daar komt hij helemaal niet op terug.”

Hij vervolgt: “Annechien zegt dan: ‘Er is helemaal niets.’ Hij zegt: ‘Ja, maar je bent een oester.’ ‘Nee, ik ben geen oester.’ En die vrouw roept op een gegeven ogenblik: ‘Ik wil naar huis!’ Als iemand dat nou roept in een interview, dan is het natuurlijk niet goed. Waar leek het op? Het leek wel op een roast!”

Terugkijken

Het ongemakkelijke gesprek met Annechien kunt u terugkijken via NPO Start.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen