‘Nathan Moszkowicz gooit zichzelf in uitverkoop na Lil Kleine-drama’

Nathan Moszkowicz gooit zichzelf momenteel behoorlijk in de uitverkoop nu zijn managementbureau niet langer profiteert van cashcow Lil Kleine. Dat stelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Nathan Moszkowicz en Lil Kleine © YouTube, Instagram

Het managementkantoor van Nathan Moszkowicz, het zoontje van Bram Moszkowicz, heeft flink te lijden onder de ondergang van tuigrapper Lil Kleine. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, heeft zijn ex-vriendin Jaimie Vaes op een gruwelijke wijze mishandeld en komt daardoor nauwelijks nog aan werk. En dan valt er weinig af te dragen aan Nathan.

‘Nathan, dit is sneu!’

Nathan is nu wanhopig aan het proberen om nieuwe artiesten te strikken voor zijn kantoor, weet Yvonne Coldeweijer. Zij schrijft: “Lol. Ik hoor dat Nathan Moszko, de manager van Lil, aan het schooien is bij influencers in de DM. Of ze zich bij hem willen aansluiten. Het werd zelfs een beetje sneu.”

Ze vervolgt: “Eén influencer had namelijk aangegeven dat ze al in gesprek was met een ander management, waarop Nathan smeekte: ‘Ik vind het wel zo eerlijk als je mij dan ook een kans geeft.’ Er schijnt namelijk niet zoveel meer binnen te komen de laatste tijd. Heel gek. Volgens de laatste spionnenberichtgeving hebben de meeste influencers vriendelijk bedankt.”

‘Bij mij ook’

Yvonne laat vervolgens zien hoe een influencer tegen haar zegt: “Bij mij ook, en dan het bericht verwijderen en opnieuw versturen 🤣.”

De juicekoningin daarop: “Whahah hoezo. Omdat je niet antwoordt?”

De anonieme influencer: “Ja haha hij blijft het proberen.”

‘Mij ook gestalkt!’

Een andere influencer laat aan Yvonne weten: “Omg hahaha Yv, hij heeft mij ook gestalkt. Ik nooooooit gereageerd. 😂😂😂😂. Elke keer weer. En dan wist hij zijn eerste bericht. En typte die het weer. Zodat hij bovenaan m’n lijst kwam. Maar echt vijftig keer denk ik.”

Yvonne verbaasd: “Lol ja, dat heb ik net gepost dat iemand anders dat ook zei.”

Juice

Nog meer juice van Yvonne over Nathan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u door Nathan Moszkowicz vertegenwoordigd willen worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen