Bram Moszkowicz sneert naar Sandra Schuurhof na kritiek op zoontje

Bram Moszkowicz deelde gisteren tijdens de uitzending van Shownieuws een sneer uit aan Sandra Schuurhof, omdat zij kritiek uitte op zijn zoontje Nathan Moszkowicz, de manager van Lil’ Kleine.

Sandra Schuurhof en Bram Moszkowicz © Shownieuws

Na flinke druk van buitenaf is Nathan Moszkowicz gisterenavond, vier dagen na de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine, éindelijk met een statement naar buiten gekomen. Hierin doet hij net alsof hij in shock is van de mishandeling en dat zijn managementbureau het allemaal heel erg hoog opneemt. Onzin, zeggen critici.

Verklaring van Nathan

De verklaring van Nathans managementbureau Naman, die samen met vader Bram is opgesteld, luidt als volgt: “Naman is erg geschrokken van wat zich heeft voorgedaan. (…) Wij keuren iedere vorm van fysiek geweld af en tolereren niet dat onze artiesten zich misdragen.”

Dan doet Nathan net of zijn samenwerking met Lil’ Kleine bungelt: “Op dit moment zijn wij ons aan het bezinnen over het voortzetten van onze samenwerking met Jorik Scholten. Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden.”

Sandra verbijsterd

Volgens Juice Channel sorteert Nathan gewoon voor op een voortzetting van de samenwerking, omdat hij met Lil’ Kleine in verschillende bedrijven zit en de financiële belangen te groot zijn. Dit is volgens het juicekanaal gewoon een mooi praatje voor de bühne.

Albert Verlinde van Shownieuws trapt wél in dat mooie praatje: “Ik kan me voorstellen dat je als management zegt: ‘Houden we dit? Dan is het einde oefening!’”

Collega Sandra Schuurhof daarop verbijsterd: “Houden we dit? Volgens mij kun je die conclusies nu toch al wel trekken? Het is de derde keer achtereenvolgend. Hoe lang ga je zitten wachten als management? Als dit de waarden zijn die je nu uitspreekt, dan zou je er meteen mee moeten kappen.”

Lief en leed

Het is juist goed dat Nathan achter Lil’ Kleine blijft staan, vindt Brams goede vriend Albert. “Als je een management bent, dan deel je lief en leed.”

Sandra: “Heel veel leed, hè? Heel veel leed.”

Albert: “Nee, maar even wachten. We hebben hier vaak gezegd dat managers mooi-weermensen zijn. Kijk naar een Xenia Kasper, die er altijd is om Linda groot te maken en daarna wordt het ingewikkeld. Een manager moet er ook zijn, ook Xenia en ook in dit verband, als het slecht gaat. Om middenin een race automatisch te zeggen: ‘We zijn weg’, dan zou ik ook denken: wat is zo’n samenwerking dan waard?”

Bram sneert

Sandra: “Dit is wel buitencategorie, sorry.”

Albert: “Jij zou meteen zeggen: ‘Zoek het lekker uit, ik trek mijn handen ervan af’?”

Sandra: “Honderd procent. Niet meteen, dit is de derde keer! Hij is net veroordeeld!”

Bram Moszkowicz daarop snerend: “Dan moet jij geen manager worden.”

Evert Santegoeds: “Sandra verkeert in andere kringen doorgaans.”

Bram: “Gelukkig maar.”

Geseponeerd

Vervolgens begon Bram weer met het verdedigen van Lil’ Kleine. “Sandra heeft het over drie aangelegenheden. Ik beperk me hier aan tafel nu even tot het laatste en daar is misschien het laatste woord niet over gezegd.”

Het is toch overduidelijk dat Lil’ Kleine zijn vriendin heeft mishandeld? Dat gebeurde vorig jaar op Ibiza ook al. Daarvoor is hij zelfs aangehouden door de Spaanse politie. “Is geseponeerd ook.”

Overigens heeft Shownieuws zich de kritiek aangetrokken dat de dubbele petten van de deskundigen beter benoemd moeten worden. Presentatrice Tooske Ragas: “Bram, voor alle duidelijkheid, voor alle mensen die het nog niet weten: jouw zoon is de manager van Lil’ Kleine en jouw vriendin is de advocaat van Lil’ Kleine.”

‘Hij wist het al jaren’

Tv-kenner Rob Goossens is kritisch over de rol van Nathan. Hij weet immers al jaren van het huiselijk geweld, zegt hij in RTL Boulevard. “Ik hoor wel uit de omgeving van Jaimie Vaes dat er eigenlijk op dit moment maar een iemand is die écht wat voor haar kan doen en dat is Nathan Moszkowicz, de manager van Lil’ Kleine en ook haar manager.”

“Hij weet al jaren dat Lil’ Kleine niet helemaal spoort. Hij heeft al die jaren niets gedaan. Haar omgeving hoopt eigenlijk dat hij nu de sleutel pakt om ervoor te zorgen dat er voor Jaimie en kleine Lío een uitweg komt uit deze afschuwelijke situatie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen