Nathan Moszkowicz sluit comments na ontmaskering door Jaimie Vaes

Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram Moszkowicz, heeft zijn comments op Instagram gesloten. Hij is behoorlijk voor de bus gegooid door Jaimie Vaes en ondervindt daar nu de gevolgen van.

Nathan Moszkowicz en Lil Kleine © Instagram

Jaimie Vaes stelt gedurende langere tijd slachtoffer te zijn geweest van fysieke en mentale mishandeling door haar ex-vriend Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Zijn manager Nathan Moszkowicz deed lange tijd alsof hij van niets wist, maar Jaimie heeft in de talkshow Khalid & Sophie onthuld dat dat niet helemaal klopt.

Overal uitgekotst

Sterker nog: de tekst van het sorryfilmpje dat Jaimie en Jorik opnamen na haar mishandeling op Ibiza was zelfs geschreven door het kantoor van Nathan. Hij was toen nog manager van hen beiden. “Ik stond er niet achter en dat had ik ook al gemeld”, aldus Jaimie. “Er werd gekozen een carrière te redden, in plaats van…”

In plaats van Jaimie uit een gewelddadige relatie te helpen dus. En juist daarom wordt Nathan nu overal uitgekotst, van RTL Boulevard tot de Volkskrant. De artiestenmanager zag ook op zijn eigen Instagram-pagina een tsunami van negatieve reacties losbarsten.

Nathan sluit comments

Nathan zag in plaats van de gebruikelijke hartjes alleen nog maar kritiek onder zijn vrolijke fotootjes staan. “Geen respect voor jullie. Het had jullie gesierd als Jaimie meer gesteund had geworden. Maar jullie steunen liever een man die zijn vrouw mishandelt”, klonk het bijvoorbeeld. Dit soort reacties werden in een mum van tijd verwijderd.

Inmiddels heeft Nathan zijn comments helemaal gesloten. Hij laat alleen nog maar aardige reacties toe van bevriende volgers. En dan blijft er niet veel over: er staan nu nog maar twee reacties onder zijn meest recente post van drie dagen geleden.

Wat vindt Yvonne?

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, die het filmpje van Jaimie’s mishandeling op de Prinsengracht uitlekte, vindt het een kwalijke zaak.

“Nathan Moszkowicz werd na het optreden van Jaimie Vaes bij Khalid belaagd op zijn Insta, omdat hij als manager van Lil Kleine en Jaimie vooral bezig was met het redden van zijn carrière en bankrekening in plaats van het welzijn van Jaimie. Uiteraard werden alle kritische comments verwijderd en accounts geblokkeerd.”

Insta

De post van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het schandelijk dat Nathan Moszkowicz huiselijk geweld onder de pet wilde houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen