Zoon Bram Moszkowicz lacht om ‘figuren als Albert Verlinde’

Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram Moszkowicz, slaat terug naar Albert Verlinde. Hij heeft totaal geen boodschap aan de mening van de showkoning, laat hij weten in de Volkskrant.

Nathan Moszkowicz en Albert Verlinde © YouTube, SBS

Als manager van controversiële artiesten als Bilal Wahib en Lil’ Kleine loopt Nathan Moszkowicz behoorlijk binnen. Hij staat erom bekend de telefoon niet op te nemen als een van zijn talenten negatief in het nieuws is. Het leidt al jaren tot ergernis bij Albert Verlinde, die vindt dat managers de media niet alleen kunnen gebruiken bij positief nieuws.

Kritische Albert

Zes jaar geleden sprak Albert al zijn ergernis uit over Nathan, toen hij niet wilde reageren op wangedrag van Lil’ Kleine. “Die neemt de hele dag de telefoon niet aan. Hij is er even niet. Dat noemen wij bij ons in het vak een mooi weer-mananager.”

En eerder dit jaar gaf Nathan ook geen thuis na het wangedrag van Bilal Wahib: “Dan kom je toch weer bij die eeuwige Nathan Moszkowicz uit, hè… Vorige week is in Shownieuws al gezegd dat die manager een soort mooi-weer-manager is. Die is er alleen als er goed nieuws is en als er geen goed nieuws is, dan hoor je hem niet.”

Nathan slaat terug

Nathan heeft er totaal geen boodschap aan, zegt hij nu in Vokskrant Magazine. “Dat vind ik altijd zo grappig: figuren als Albert Verlinde die woedend op mij afgeven als ik ze niet direct te woord sta. De reden was simpel: ik lag niet ergens in de zon, ik handelde in het belang van mijn artiest.”

Hij vervolgt: “En als het niet in het belang is van mijn artiest om RTL Boulevard te woord te staan, kunnen ze giftig worden wat ze willen, maar dan neem ik de telefoon niet op.”

Frustratie

De kritiek dat hij de media alleen te woord staat als het goed gaat, schudt Nathan van zich af. “Als ze dan zeggen dat ik alleen bereikbaar ben als ik positieve dingen te melden heb, is dat maar even zo. Ik weet wel waarom het ze zo frustreerde: ze hadden munitie nodig om nog een uitzending te maken over Bilal en die kregen ze niet van mij.”

Je moet volgens Nathan nooit wrijven in een vlek. “De roddelmedia zien dat als onervarenheid. Ik denk: gelukkig is het ze niet gelukt ons uit de tent te lokken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Nathan Moszkowicz zich moet schamen als manager van tuig van de richel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen