Fred van Leer haalt tijdens Jumbo-zitting uit naar Glennis Grace

Fred van Leer heeft vanochtend uitgehaald naar zijn vroegere beste vriendin Glennis Grace, juist op het moment dat zij in de rechtbank zat voor de Jumbo-zitting. “Dit is een steek onder water.”

Glennis Grace en André Hazes jr. © YouTube, Instagram

Glennis Grace heeft haar leven flink op zijn kop gezet door in februari zo beestachtig tekeer te gaan in haar buurtsuper. Ze staat vandaag terecht in de veelbesproken Jumbo-zaak en de verslaggevers die erbij aanwezig zijn, zijn in shock. “Motherf*cker, ik snijd je de keel door als je het de volgende keer weer doet”, zou ze onder meer gedreigd hebben.

Glennis haalt uit

Door haar grenzeloze wangedrag heeft Glennis veel vrienden kwijtgeraakt. Eén daarvan is Fred van Leer. Hij zegde de zangeres af voor zijn evenement in Ahoy en dat heeft ze hem niet in dank afgenomen. Sterker nog: ze is nog altijd zó woest op hem dat ze laatst bij Eva Jinek naar hem uithaalde.

Fred wilde in de media niet reageren op die sneer van Glennis. RTL Boulevard nam contact op met zijn management. “Ze lieten ons weten dat hij zou reageren als hij tijd zou hebben. Ik vermoed dat hij nu met een tandenborstel zijn woonkamer aan het boenen is om maar geen tijd te hebben inderdaad”, zei mediadeskundige Rob Goossens.

Fred slaat terug

Nu slaat Fred alsnog terug naar Glennis. Juist toen ze vanochtend terechtstond in de Jumbo-zaak, deelde Fred op Insta een flinke steek onder water uit aan Glennis. Hij is vandaag met twee ukkies op stap en die had hij in een speelwagentje van de Jumbo gezet. Oftewel: Fred maakt plezier bij de Jumbo, terwijl de supermarkt voor Glennis haar ondergang betekent.

De juicekanalen pakten het direct op. “Savageeeee 🤣”, schreef Reality FBI. En Juice Channel: “Wacht, ff een break, zou dit nou puur toeval zijn of een steekje onder water van Fred?”

Story verwijderd

Na de ontstane ophef heeft Fred de story verwijderd. “Hij heeft zijn punt gemaakt”, stelt Juice Channel. En Reality FBI: “Zal wel spijt hebben gekregen.”

De bewuste story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace ooit nog een mooie tv-klus à la The Voice krijgt toegeworpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen