Dochter Linda de Mol op vakantie met Eva Jinek-basher: ‘Guapo!’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is vakantie aan het vieren met een van haar collega’s van Vandaag Inside. Het gaat om Sam van Royen, die het imago van Eva Jinek heeft gesloopt.

Sam van Royen en Noa Vahle © Instagram

De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, neemt het er lekker van deze zomer. Ze is van hot naar her aan het reizen. Ditmaal is ze met haar nieuwe vriendje Tim de Wild op vakantie in het zuiden van Portugal. Hun reisgezelschap bestaat verder uit Sam van Royen en diens kersverse vriendin Suzanne Schulting, een schaatster.

Eva Jinek-basher

Sam is de zoon van Heleen van Royen en net als Noa werkzaam bij Vandaag Inside. Als redacteur van dat programma heeft hij het imago van Eva Jinek afgelopen lente ongelooflijk beschadigd. Ze staat door hem bekend als iemand die heeft gedanst op het graf van Johan Derksen en zijn tv-show VI.

De BN’er-zoon was namelijk aanwezig bij het feestje na de seizoensfinale van Jinek. “Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!”, heeft ze daar volgens Sam geschreeuwd.

Gigantische rel

Sam verklikte dat vlak daarna aan Johan en die is vervolgens op televisie he-le-maal losgegaan over Eva. De talkshowhost lag daardoor de hele nacht wakker in haar bed. Zij stelt echter dat Sam een ontzettende leugenaar is en dat zij dat helemaal niet heeft gezegd, maar dat is volgens Sam echt onzin.

Johan: “Sam was daar met Eus en die hebben we vanmiddag geraadpleegd en die zegt: ‘Ze heeft het echt gezegd.’ Eva kon het zich niet herinneren, maar ze verontschuldigde zich wel een beetje. Ze zegt: ‘Ja, we hadden een afterparty, ik had wat gedronken en dan word ik wat gillerig.’”

Imagoschade

Eén ding is zeker: Eva heeft flink wat imagoschade opgelopen. De RTL 4-ster is sindsdien behoorlijk negatief in het nieuws. Ze is bijvoorbeeld een lafbek genoemd en schijnheilig. Volgens sommigen is ze zelfs de grootste verliezer in de hele kaarsrel rond VI. Eva was een beetje dom, denkt Bridget Maasland.

En dat allemaal door één jongen: Sam van Royen. Nu is hij dus vakantie aan het vieren met Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, toevallig ook een BN’er-vrouw die last heeft van fikse imagoschade.

Guapos

Het reisgezelschap heeft het ontzettend naar hun zin in het zuiden van Portugal. “Guapos”, zegt Noa bij een gezamenlijke foto. “Iets leuker dan schaatsen, Suus.”

Er worden door alle betrokkenen veel foto’s geplaatst, onder meer van hun tripje op de crossmotor, het zwemmen in Portugese wateren en het eten van peperdure sushi. “❤️”, schrijven ze er dan de hele tijd bij.

Eén van de plekken die ze hebben bezocht is het restaurant Fonte Grande de Alta.

Instagram

Een paar foto’s op Noa’s Instagram vindt u onderstaand. Foto’s op de Insta van vriendje Tim vindt u hier, op die van Sam en Suzanne hier en hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle heeft een mooi tv-baantje gekregen bij Talpa. Moet RTL een einde maken aan al dat Talpa-nepotisme als er een fusie komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen