‘Relatiebreuk Leontine en Marco Borsato heeft heel andere reden’

De relatiebreuk tussen Leontine en Marco Borsato heeft een heel andere reden dan veel mensen denken, onthult een insider aan weekblad Story. “Het was dit keer het besluit van Marco.”

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Na een opleving van hun liefde in de zomer van 2021 is het vlak daarna weer snel bergafwaarts gegaan tussen Marco en Leontine Borsato. Aan het eind van dat jaar kwam naar buiten dat er een aangifte van misbruik tegen hem ligt en daar kwam de rel rond The Voice of Holland nog eens overheen: een opeenstapeling van schandalen.

Relatiebreuk

Een van de beste vrienden van Marco liet afgelopen mei weten dat hij vrijwel geen enkel contact meer heeft met Leontine. Ze was eerder deze maand niet eens meer aanwezig op de verjaardag van zijn moeder Mary Borsato. Volgens Yvonne Coldeweijer is Leontine nu verliefd op een ander en wordt ze onder meer opgejaagd door RTL Boulevard.

Hoe zit het nou precies met die relatiebreuk? Was Leontine alle vieze geruchten over Marco zat? Was ze haar vertrouwen in hem verloren? Of speelt er toch iets anders?

Andere reden

Eén ding is zeker: van een relatie is momenteel geen sprake. “Op zich klopt dat momenteel wel”, zegt een insider tegen Story. “Maar níét om de reden die veel mensen denken. Het is dit keer Marco geweest die Leontine heeft laten weten dat het beter is om even geen relatie te hebben.”

Waarom wilde Marco niet meer dan? “Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit. Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden.”

Geen nieuwe lover

De geruchten over een nieuwe liefde zijn ‘onzin’, zegt de Story-bron. “Leontine heeft geen nieuwe vriend. Dat ze zo straalt, is omdat ze het gevoel heeft dat ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen.”

Het is volgens de bron niet uitgesloten dat Marco en Leontine alsnog weer bij elkaar komen. “Net zoals dat zij Marco’s droomvrouw is, houdt Leontine nog altijd veel van Marco. Iedereen hoopt dat ze ooit weer samen komen.”

Instagram

Leontine en Marco vorig jaar zomer:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Leontine Borsato beter af is zonder Marco?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen