Evert Santegoeds: ‘Meilandjes voor 100.000 euro het schip in’

Evert Santegoeds stelt dat de Meilandjes, met wie hij goed bevriend is, voor 100.000 euro het schip in gaan met de verkoop van hun villa in Noordwijk. “Het bod ligt rond de 2,6 miljoen euro.”

Evert Santegoeds © SBS 6

De Meilandjes hebben vorig jaar een villa gekocht in Noordwijk, maar die hadden ze in no time weer te koop gezet. De reden? Er stond de hele tijd gepeupel op hun stoep en ze verlangen naar meer privacy. Een klein probleem: ze hadden maar liefst 2,7 miljoen euro voor de woning neergeteld en dat was volgens stermakelaar Harry Mens véél te veel.

Meilandjes schip in

Harry roept al tijden dat de Meilandjes absolúút geen verstand hebben van vastgoed en hij lijkt nu gelijk te krijgen. De Meilandjes hebben namelijk zóveel betaald voor de villa dat ze er nu een ton op verliezen, meldt Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws. En hij kan het weten, want hij is goed bevriend met de tv-familie.

Evert: “Ik was vorig jaar op die verhuizing en toen zei Martien: ‘Ik heb een scoop, ik heb een scoop!’ Hij had groot nieuws, want ze gingen alweer weg uit het huis. Het was het eerste feestje wat ze er gaven en het laatste, want ze hadden veel te veel inkijk en eigenlijk spijt van dat prachtige huis wat ze in Noordwijk gekocht hebben.”

100.000 euro weg

De Meilandjes verliezen in één klap 100.000 euro, aldus Evert. “Ze zijn dol op verhuizen, dus het komt op zich wel mooi uit, maar het punt was dat ze hier 2,7 miljoen euro hebben betaald en het te koop hebben gezet voor 3 miljoen. Er was iemand die het zou kopen, maar die haakte af en nu is er toch weer opnieuw een koper.”

Die koper wil echter maar 2,6 miljoen euro betalen, weet Evert. “Dat houdt dan in dat ze er een ton op gaan verliezen op dit prachtige huis daar in de duinen. Aan de ene kant zullen ze blij zijn als ze ervan af zijn als het inderdaad allemaal doorgaat en aan de andere kant kost het ze een ton.”

Flesje wijn

Volgens Evert malen de Meilandjes, die momenteel op tv zijn met een programma over de bijstand, echter niet om een tonnetje meer of minder. “Het laat de pret niet bederven. Er wordt heus wel een flesje wijn op opengetrokken als het zo ver is en dit huis niet meer langer van de Meilandjes is.”

Evert tot slot: “Ze gaan in de buurt wonen trouwens, dus ze zullen het nog wel eens zien.”

Albert Verlinde: “Oh, dat helpt de prijs ook niet natuurlijk.”

Evert: “Ohhh, dat zijn gezellige mensen.”

Balende Erica

Het heeft ongelooflijk lang geduurd om een potentiële koper te vinden voor de Meiland-villa. Niet zo gek ook, aldus Story-baas Guido den Aantrekker, want ze zouden vlak naast een lelijk flatgebouw zouden wonen. Dat bleek later overigens het flatgebouw van Harry Mens, waar hij zelf ook in woont.

Een paar weken geleden meldde RTL Boulevard nog dat mensen ‘voor geen goud‘ in de Meiland-villa lijken te willen wonen. Uiteindelijk kozen de Meilandjes ervoor om twee ton te zakken met de vraagprijs. Daar baalde vooral Erica van. “Martien was er iets soepeler in, maar Erica is daar natuurlijk toch wel… En terecht, want het is een hoop geld twee ton.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen