Erica Meiland vindt Harry Mens onaardig: ‘Kijk, daar woont hij!’

Erica Meiland vindt het heel onaardig wat stermakelaar Harry Mens elke keer over haar familie roept in de media. “Kijk, daar woont hij!”, zegt de tv-ster voor de camera van Jaïr Ferwerda.

Erica Meiland © RTL

Jaïr Ferwerda zocht Erica Meiland gisteren thuis op in Noordwijk, omdat ze samen gingen flyeren voor de lokale politieke partij die zij ondersteunt. “Het staat nog te koop, ja. Nog wel”, zegt ze over haar woning. “We zijn net twee ton gezakt, dus het is heel erg aantrekkelijk geworden. Het is een soort koopje, ja.”

‘Harry is niet aardig’

Een paar dagen voordat de Meilandjes twee ton in vraagprijs zakten, riep stermakelaar Harry Mens nog dat de familie geen verstand heeft van vastgoed. “Want volgens Harry Mens was het iets te duur?”, vraagt Jaïr aan Erica.

Erica daarop: “Ja, dat klopt, maar Harry Mens die ziet het niet zo goed meer hoor. Nee, nee, nee. Die woont daar in dat witte gebouw. Ik weet niet waarom hij allemaal van die rare dingen zegt, maar het is niet aardig.”

Witte gebouw

Het witte gebouw waar Erica naar wijst is het door Harry zelf ontwikkelde Residence Roozen. Hij kocht een stuk grond in Noordwijk aan Zee om er zes appartementen à 1,6 miljoen per stuk op te bouwen.

Een saillant detail: dat witte gebouw werd recentelijk nog door Story-baas Guido den Aantrekker genoemd als reden waarom de buurt waar de Meilandjes wonen helemaal niet zo aantrekkelijk is. “Als je even omloopt zie je dat er een soort van wit flatgebouw staat, dus het is héél gunstig gefotografeerd”, zei hij over hun Funda-advertentie.

Islam

Erica werd door Jaïr ook nog kort gevraagd naar haar geruchtmakende uitspraken over de islam. Ze omschreef vrouwen in boerka’s als pinguïns. “Ga je dat hier ook uitdragen in Noordwijk?”, aldus de verslaggever van Jinek.

Zij daarop: “Nee, want de islam is niet zo aanwezig hier in Noordwijk, dus daar gaat het eigenlijk niet over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek van Harry Mens op de Meilandjes terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen