Meiland-villa nog stééds niet verkocht: ‘Niemand wil daar wonen!’

RTL Boulevard heeft het idee dat echt niemand in de peperdure Noordwijkse villa van de Meilandjes wil wonen. “Hoewel van binnen alles blinkt, lijken mensen er voor geen goud te willen wonen.”

RTL Boulevard © RTL Boulevard

De Meilandjes kochten vorig jaar voor 2,7 miljoen euro een villa in Noordwijk, maar na een paar dagen hadden ze al spijt. Ze gooiden het stulpje in de verkoop en wilden er toen 3 miljoen euro voor hebben, om optimaal gebruik te maken van de woningschaarste in Nederland. Zelfs nu de prijs is verlaagd naar 2,8 miljoen euro heeft er niemand interesse.

Geen interesse

Heeft Harry Mens dan toch gelijk? Hebben de Meilandjes inderdaad veel en veel te veel geld betaald voor deze villa zonder normale tuin? En hebben ze inderdaad geen verstand van vastgoed?

RTL Boulevard legde gisteren een vinger op de zere plek: de Noordwijkse villa begint nu – net als voorheen hun Franse kasteel – een blok aan het been te worden. “Hoewel de huizenmarkt in ons land behoorlijk verhit is, happen potentiële kopers van de Noordwijkse miljoenenvilla van Erica en Martien Meiland toch maar niet”, aldus Bridget Maasland.

Voor geen goud

De Meilandjes hebben daarom een filmpje laten maken in hun villa. “Het duo raakt het paleisje aan de straatstenen niet kwijt en daarom opent Erica in een filmpje letterlijk haar deuren”, aldus Bridget.

Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte: “Hoewel van binnen alles blinkt, lijken mensen voor geen goud te willen wonen in deze miljoenenvilla van de Meilandjes. Nadat de vraagprijs van 3 miljoen al is gezakt met twee ton, doen Erica en Martien nog een extra duit in het zakje met deze rondleiding.”

Wat denkt Roos?

Wat denkt Roos Reedijk, bekend van de tv-hit Kopen Zonder Kijken, ervan? Zij denkt dat het potsierlijke interieur van de Meilandjes niet meehelpt. “Als je binnenkomt val je gelijk over die grote gouden bank, maar ik zou dan misschien juist een totaal andere opstelling doen.”

Als eettafel hebben de Meilandjes vier rare bistrotafeltjes naast elkaar gezet. Ook onhandig, vindt Roos. “Daar hebben ze een beetje gekke bistrotafeltjes neergezet als een grote eettafel. Dat had ik denk ik zelf persoonlijk ook niet gedaan.”

Luuk wil niet

Roos denkt dat de Meilandjes gewoon te veel geld willen hebben. “De huizen vliegen je om de oren en er wordt links en rechts tonnen overboden, dus op zich zou je zeggen dat dit huis ook wel makkelijk verkoopbaar moet zijn, maar ze vragen er nogal wat voor natuurlijk.”

Heeft Luuk Ikink, de kapitaalkrachtige presentator van RTL Boulevard, misschien interesse? “Ik haak even af denk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Harry Mens riep eerder dat de Meilandjes geen verstand hebben van vastgoed. Heeft hij dan toch gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen