Meiland-villa afgekraakt: ‘Ze wonen gewoon naast een flatgebouw!’

Het wil vooralsnog niet echt vlotten met de verkoop van de Noordwijkse villa van de Meilandjes. Volgens Story-baas Guido den Aantrekker is dat ook niet zo gek. “Er staat een flatgebouw naast!”

Guido den Aantrekker en Martien Meiland © SBS, YouTube

De Meiland-villa staat voor 3 miljoen euro te koop, terwijl de SBS 6-familie de woning vorig jaar nog kocht voor 2,7 miljoen euro. De Funda-advertentie ziet er gelikt uit, maar mensen die bezichtigen komen volgens Story-baas Guido den Aantrekker bedrogen uit. Volgens hem is de omgeving namelijk helemaal niet zo mooi.

Wit flatgebouw

Volgens Guido zetten de Meilandjes veel en veel te hoog in. “Harry Mens die natuurlijk in de buurt woont en die de regio als geen ander kent zei al gelijk dat het véél te duur was”, zegt hij in Shownieuws.

Guido vreest net als Harry dat de Meilandjes hun villa niet voor het gewenste bedrag kwijtraken. De omgeving is in het echt namelijk helemaal niet zo mooi, weet hij. “Het huis ligt daar op de foto’s heel erg mooi, maar als je even omloopt zie je dat er een soort van wit flatgebouw staat, dus het is héél gunstig gefotografeerd.”

‘Daar gaat de promo!’

Collega Anouk Smulders was net fanatiek bezig om de Meiland-villa de hemel in te prijzen. “Oké, daar gaat de promo nu voor dit huis.”

Guido: “Maar wij zijn toch niet van de makelaars van Meiland?”

Nee, beaamt Anouk, maar daar heeft ze wel contact mee gehad. “Het staat alweer drie of vier maanden te koop. Hij laat ons weten dat hij van de week met een geheim wapen komt. Ik ben ontzettend benieuwd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om naast de familie Meiland te wonen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen