Harry Mens: ‘Meilandjes hebben echt geen verstand van vastgoed’

Harry Mens is er helemaal niet verbaasd over dat de Meilandjes hun kapitale villa in Noordwijk nog stééds niet hebben verkocht. “Van vastgoed hebben ze geen verstand”, zegt de stermakelaar.

Harry Mens en Martien Meiland © RTL

De Meilandjes kochten vorig jaar voor bijna 2,7 miljoen euro een villa in Noordwijk en willen die nu verkopen voor 3 miljoen euro. Het was tóen al veel te duur voor wat je krijgt, aldus Harry Mens, laat staan nu. “Het is een mooi huis, maar niet voor 3 miljoen. Ze moeten een half miljoen zakken met de prijs”, vertelt hij in de Weekend.

‘Geen verstand van!’

Harry denkt dat de Meilandjes zich echt hebben vergaloppeerd door voor deze prijs deze woning te kopen. “Dat was al te veel, ze waren impulsief. Maar als ik dat hardop zeg, dan worden ze boos.”

Heeft hij zijn voormalige buren nog wel eens gesproken? “Nee, volgens mij zijn ze al weg. Ik groette ze altijd, maar voor de rest… Ik vind het en bijzonder koppeltje, maar van vastgoed hebben ze geen verstand.”

Overdrijven

Vindt hij het fijn dat de Meilandjes zijn verhuisd, gezien de eventuele overlast van fans? “Dat viel reuze mee hoor, mensen kunnen ook overdrijven. Al kwam er niemand, dan zegt Martien het nog om zichzelf te pleasen. Nee, niet om zichzelf groter te maken. Dat hoeft niet, want hij is al groot op zijn manier.”

Het is duidelijk: Harry is nog steeds geen liefhebber van de Meilandjes en hun programma’s. “Het is natuurlijk volkstheater, er is niks spontaans bij. Het is allemaal geknipt en geregisseerd. En ze doen net alsof het allemaal per ongeluk gebeurt. Ik vind het prima, het is een goede formule, maar… het ís een formule.”

In scène gezet

Het is allemaal heel erg in scène gezet, besluit Harry. “Ze nemen tien uur op en knippen het tot 30 minuten. Dan wordt het sowieso wel leuk, maar op een gegeven moment heb ik het wel gezien. Ik volg ze dus niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen