Carlo Boszhard krijgt sneer: ‘Nu is Ron ineens de leuke Boszhard’

Carlo Boszhard krijgt een flinke rotopmerking te verwerken van Martijn Koning. Hij sneert in reactie op de beschuldigingen aan het adres van Carlo ‘dat Ron nu ineens de leuke Boszhard is’.

Carlo Boszhard en Martijn Koning © RTL

Niet alleen Carlo Boszhard, maar ook zijn broer Ron Boszhard werkt bij de televisie. Het is voor Ron altijd een beetje dubbel geweest dat hij nooit zo groot is geworden als zijn kleine broertje, omdat hij het eigenlijk toch allemaal nét niet is. Maar daar kan zomaar verandering in komen, grapt Martijn Koning in zijn beruchte Knorrepodcast.

‘Carlo van voorpagina af’

Martijn Koning en zijn sidekick Sander van Opzeeland merken in hun podcast op dat de mediarel over grensoverschrijdend gedrag van BN’ers in één keer is verstomd door de oorlog in Oekraïne. “Dat is het rare van zo’n week als dit, als je comedy maakt. Dat opeens al het andere nog onbelangrijker voelt dan normaal”, zegt Sander.

Hij vervolgt: “Ik zat te denken: als je er nog goed nieuws uit wil halen, dan is het alleen maar goed nieuws voor die mevrouw van Volt, voor Hugo Metsers en voor Carlo Boszhard. Die zijn dan even van de voorpagina’s weg.”

‘Ron is nu de leuke!’

Martijn plagend: “Het is voor Carlo ook wel heel heftig, hè, dat Ron Boszhard nu een beetje de léuke Boszhard wordt.”

Sander: “Hahaha, ja zie je. En daar is heel wat voor nodig inderdaad.”

Martijn: “Dat zijn gebeden nu eindelijk zijn verhoord. Hahaha. God bestaat!”

Youp wil terug

Collega-komediant Youp van ’t Hek zou dolgraag terug willen naar enkele weken geleden, toen de #MeToo-rel nog het belangrijkste nieuws was in Nederland. “Was het nieuws nog maar onbekommerd. Een paar weken geleden hadden we het hier nog over gezellige dickpics en seksueel grensoverschrijdende hobbyisten”, schrijft hij dit weekend in NRC.

Toch blijven al die verhalen wel hangen, verwacht Youp. “Bij RTL waar ze normaal onschuldige quizjes met lieve BN’ers uitzenden. Dan roept zo’n presentator naar de kandidaten: ‘Handen aan de knop!’ Inmiddels denken we hierbij aan iets heel anders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen