Michella Kox begrijpt Glennis Grace: ‘Ik zou ook verhaal gaan halen’

Michella Kox vindt dat je met geweld niets oplost, maar heeft er wel begrip voor dat Glennis Grace op hoge poten op de Jordaanse Jumbo is afgestormd. “Het is en blijft je kind”, zegt de realityster.

Glennis Grace en Michella Kox © RTL

Glennis Grace en haar 15-jarige zoontje hebben vorige week drie nachten doorgebracht in de cel vanwege een knokpartij in de Jumbo. Er ligt nu ook een officiële aangifte tegen hen, zo werd vanmiddag bekend. Waarom ze zo’n stampij heeft lopen maken? Volgens de zangeres is haar zoontje in elkaar geslagen door vijf Jumbo-medewerkers.

Gewond in de Jumbo

Onzin, zeggen ooggetuigen en entertainmentjournalisten. Zij stellen dat Anthony, het zoontje van Glennis, begon te roken in de Jumbo en dat hij daarom gemaand werd om de winkel te verlaten. Volgens Yvonne Coldeweijer begon hij vervolgens met mandjes te gooien, waar hij uiteindelijk zelf over struikelde. Daardoor zou hij gewond zijn geraakt.

Glennis ziet dat kennelijk als een mishandeling door Jumbo-medewerkers en daarom snelde ze met een soort knokploeg op de Jumbo af om de boel even onveilig te maken. Dit buitengewoon agressieve gedrag zou haar zomaar haar hele muzikale carrière kunnen kosten.

Wat vindt Kox?

Wat vindt realityster Michella Kox, bekend van programma’s als Dames in de Dop en Echte Meisjes in de Jungle, van Glennis? “Ik ken die hele vrouw niet!! Heb haar één keer gezien in mijn hele leven en toen vond ik haar uit de hoogte, maar over wat er gebeurd is kan ik echt niet oordelen”, zegt ze op Instagram.

Ze heeft wel enig begrip voor Glennis. “Ik weet dat je met geweld niks oplost, maar als iemand aan mijn dochter komt, denk ik dat ik ook even verhaal kom halen!! Dus ik ga daar niet over oordelen, het is en blijft je kind.”

Lil Kleine

Walgt ze wel van Lil Kleine, die zijn vriendin heeft mishandeld? “Ik heb hem vanaf dat hij het briefje van 500 verscheurde al een akelige jongetje gevonden!!! Hij mag heel blij zijn dat ik zijn vriendin niet was, want die had ik echt opgevreten. Hij is 1 meter 29 groot die had bij mij kunnen lachen!!! Je blijft van elkaar af!!!”

Lil Kleine is een laffe gozer, vindt Michella. “Ik zie het om mij heen, ik heb het zelf meegemaakt: een man die een vrouw slaat is geen man.”

Yvonne

En tot slot Yvonne Coldeweijer. Zij heeft beide geweldsdelicten onthuld. “Haar roddels zijn de beste van Nederland, daar kan ik niks over zeggen, maar die VROUW EN DIE BEKER EN DIE HOUDING, IK KEN DA ZO NIET TEGEN, SPRINGEN ME DE HAREN OP DE KOP.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen