Gerard Joling heeft foto van door Glennis Grace toegetakelde Jumbo

Gerard Joling heeft een foto van wat Glennis Grace en haar knokploeg hebben aangericht in het Jumbo-filiaal in de Amsterdamse Jordaan. Dat verklapt Hans Klok in gesprek met de Weekend.

Glennis Grace © RTL

Tegenwoordig kunnen BN’ers hun kont niet keren of ze staan weer ergens op een juicekanaal, maar de beelden van Glennis Grace’ wangedrag in de Jumbo liggen nog stééds niet op straat. Hoewel de beveiligingsbeelden zeer duidelijk schijnen te zijn, heeft het grote publiek die nog steeds niet gezien.

Gerard heeft foto

Wel circuleert er in BN’er-kringen een foto van de ravage die Glennis en haar vermeende knokploeg hebben aangericht in de supermarkt. Hans Klok onthult namelijk in de Weekend dat Gerard Joling die aan hem heeft laten zien.

Hans vindt het echt een zooitje met al die ontspoorde BN’ers. “Wat er nu allemaal gebeurt in de showbizz is niet te filmen natuurlijk. Zoals met Glennis Grace en haar zoon die in de Jumbo staat te roken. Ik heb gezien hoe de supermarkt eruitzag. Gerard Joling had die foto”, vertelt hij.

Eén grote bende

Hoe zag het Jumbo-filiaal eruit nadat Glennis was langs geweest? “Het was één grote bende en dat schijnt die ploeg te hebben gedaan. Gerard heeft de laatste nieuwtjes!”

Het is niet mals wat Glennis heeft aangericht, vindt Hans. “Dan heb je nog wat er allemaal met Marco Borsato en Ali B speelt. De vrouwen zijn op oorlogspad, dus we moeten oppassen!”

Huwelijk

Rondom Hans zijn er eigenlijk nooit schandalen. Binnenkort gaat hij trouwen. Gaat hij de beelden verkopen aan een tv-zender? “Nee, waarom zou je dat doen? We hebben het allemaal goed. Ik zou niet willen dat cameraploegen heel erg invloed hebben op hoe de dag eruit moet komen te zien.”

“De pers is wel welkom, maar dan op een moment van de dag, niet heel de huwelijksdag.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen