André Hazes jr. en Wesley Sneijder inderdaad aanwezig bij vechtpartij

André Hazes jr. en Wesley Sneijder waren anderhalve week geleden inderdaad als omstanders betrokken bij een vechtpartijtje in Amsterdam. Ze zouden zijn uitgedaagd omdat ze BN’ers zijn.

Wesley Sneijder en André Hazes jr. © SBS 6, Instagram

Een zomer vol afkicktrajecten ten spijt, zit André Hazes jr. weer volop aan de sigaretten en aan de alcohol. Anderhalve week geleden ging hij samen met Wesley Sneijder stappen in Amsterdam, waar ze opdoken bij de Amsterdamse Chin Chin Club. Nu heeft juicekanaal Reality FBI beelden onthuld van een vechtpartijtje bij de achterdeur van de club.

André en Wesley

André en Wesley verlieten de club aan de achterkant, alwaar ze zich kortstondig ophielden met een klein ploegje van in totaal zeven man. Twee daarvan gingen met elkaar op de vuist, terwijl André en Wesley passief toekeken. Het management van Wesley heeft nu aan Shownieuws bevestigd dat er inderdaad sprake was van een opstootje.

Privé-baas Evert Santegoeds: “Het is duidelijk dat ze zelf de boel redelijk afhouden. Wesley is ook degene die zegt: ‘Doe nou niet, wees nou slim, ga nou weg.’ André bemoeit zich er helemaal niet mee. Dat is ook het verhaal wat hij aan het management verteld heeft. Het is bevestigd dat zij het inderdaad waren en dat het is voorgevallen.”

Duw- en trekwerk

Wat is er dan precies gebeurd? “Het management [van Wesley] benadrukt dat het wel heel veel voorkomt dat je als bekende Nederlander in het uitgaansleven wordt uitgedaagd en dat er dan ook meteen een camera op je gericht wordt. Dat is misschien wel met de komst van bepaalde kanalen hartstikke interessant om dat vervolgens te slijten ofzo.”

Dat is volgens Evert ook hier gebeurd. “Ze worden uitgedaagd door een groepje dat minder gezellige bedoelingen had dan deze twee, dus dat leidt tot wat duw- en trekwerk. Het loopt op een gegeven moment hoog op.”

Albert kritisch

Collega Albert Verlinde vindt dat een kwalijke ontwikkeling. “Het is wel heel vervelend, want het nieuws op sommige sites van: ‘Betrokken bij vechtpartij’, waardoor je automatisch denkt dat ze er een rol in hebben.”

Zegt Albert, nadat Shownieuws de hele uitzending lang met ronkende teksten de beelden van het vechtpartijtje heeft lopen teasen.

Fragment

De beelden van het opstootje zijn onthuld door Reality FBI en nog altijd te bekijken op het juicekanaal. Het fragment is inmiddels ook verschenen op YouTube:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Wesley Sneijder goede invloed uitoefent op André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen