Glennis Grace strijdlustig: ‘Dit maakt mij alleen maar sterker!’

Glennis Grace heeft nog steeds niet officieel gereageerd op haar knokpartij in de Jumbo, maar stuurt ondertussen wel berichtjes naar mensen die haar aanspreken op Instagram. “Mijn tong brandt!”

Glennis Grace © Jinek

Het is nu dik een week geleden dat Glennis Grace en haar 15-jarige zoontje door de politie werden opgepakt, omdat ze naar verluidt een aantal medewerkers hebben mishandeld in de Jumbo. Knokkende Glennis zat samen met haar zoontje drie nachten lang opgesloten in de cel. Hoewel ze nu vrij is, heeft ze nog steeds geen media te woord gestaan.

‘Wacht maar!’

Ondertussen geeft Glennis wel reacties aan mensen die haar via Instagram benaderen. En die worden, zoals dat tegenwoordig gaat – en dat weet Glennis natuurlijk heel goed, doorgeplaatst op juicekanalen.

Juicekanaal Reality FBI plaatst een screenshot van iemand die Glennis plagend aanspreekt: “Yesss gaan we eindelijk van je af zijn 🥳.”

Daarop zegt Glennis: “NOOIT! Dit maakt mij alleen maar sterker. Wacht totdat je mijn verhaal hoort.”

Dit maakt Glennis alleen maar sterker? Die reactie kennen we ook al van Ali B.

‘Mijn zoon aangevallen!’

Wat is het verhaal van Glennis dan? Ze licht een tipje van de sluier op in een ander chatgesprek dat door RoddelPraat online is gezet. “Je zal maar mensen aanvallen omdat je zoon ongewenste acties pleegt”, stuurt iemand aan haar.

Glennis daarop: “Nee lieverd. Omdat mijn zoon aangevallen is door 5 man personeel van de Jumbo. Mijn verhaal komt nog.”

De verzender: “Hey mop, des te langer je wacht met je verhaal, des te ongeloofwaardiger je wordt #tipvanflip.”

Glennis: “Dat is zeker wat ik ook wil, maar wordt afgeraden door advocaten op dit moment vanwege het onderzoek.
Geloof mij, mijn tong brandt.”

‘Breathe!’

Glennis heeft in haar openbare Instagram-stories wél gereageerd op het annuleren van haar concert in The Harbour Club. Ze plaatste daarop een of andere boeddhistische tekst over doorademen en leven. “Breathe!”

Patty Brard daarover in Shownieuws: “Ze postte gelijk een soort van meditatietekst op Instagram met daarin: ‘Breathe!’ Ik dacht: misschien had je dat een paar dagen geleden moeten doen, voordat je de Jumbo in liep.”

Geen commentaar

Wat vinden die advocaten er eigenlijk van dat Glennis zo loslippig is op sociale media? RTL Boulevard heeft even contact opgenomen en zij laten weten ‘op dit moment geen commentaar’ te geven

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace beweert dat haar zoontje is 'aangevallen' door vijf Jumbo-medewerkers. Gelooft u dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen