René le Blanc vormt tv-duo met ex-drugsdealer Imanuelle Grives

René le Blanc gaat voor even een televisieduo vormen met actrice Imanuelle Grives, ook bekend als voormalig drugsdealer. Ze zullen samen te zien zijn in het programma De Gevaarlijkste Wegen.

Imanuelle Grives en René le Blanc © PowNed

Over twee weken keert de BN’er-show De Gevaarlijkste Wegen terug op de buis voor een nieuw seizoen en de uitzendende omroep, PowNed, heeft nu alle kandidatenduo’s bekendgemaakt. Zo doen onder meer René le Blanc en Imanuelle Grives mee; zij ullen over de gevaarlijke wegen van Colombia gaan rijden. Een opvallend duo.

Dealende Imanuelle

Imanuelle is bij de meeste mensen bekend als de actrice die opeens in België werd opgepakt vanwege drugsdealen. Angela de Jong riep op tot een mediaboycot van deze mevrouw: “Zullen we stoppen met zo iemand op het schild te hijsen als willoos slachtoffer van haar jeugd en de omstandigheden? Het is namelijk een nogal goedkoop excuus.”

Tegenwoordig duikt Imanuelle vooral op in programma’s met C-sterren. Ze klaagde een jaar geleden nog dat ze teleurgesteld is in Nederland, omdat we haar als een baksteen zouden hebben laten vallen. “Dat vond ik ontzettend pijnlijk. Voor mezelf en mijn familie en vrienden, maar ook voor de zwarte gemeenschap.”

Andere duo’s

Terug naar De Gevaarlijkste Wegen: in elke aflevering trotseren twee BN’ers die elkaar niet kennen samen de gevaarlijkste wegen van de wereld. Ze laten zich verwonderen door de ongerepte natuur, maken kennis met de lokale bevolking en verruilen hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken.

De andere kandidaten zijn:

  • Portugal | zangeres Maan de Steenwinkel & Mehdi Chafi ‘rapper Sjaak’
  • Turkije | zangeres Lakshmi & presentator Renze Klamer
  • Oekraïne | musicaldiva Pia Douwes & acteur André Dongelmans
  • Noord-Macedonië | sportpresentator Sjoerd van Ramhorst & presentator Ron Boszhard

Henk Grol

De laatste drie kandidatenduo’s die voorbijkomen zijn:

  • Guatemala | radiopresentator Frank van der Lende & judoka Henk Grol
  • Mexico | First Dates-barman Victor Abeln & presentatrice Iris Enthoven
  • Oezbekistan | actrice Esmée van Kampen & actrice Hanna van Vliet

19 december

De Gevaarlijkste Wegen is vanaf zondag 19 december wekelijks om 20.20 uur te zien bij PowNed op NPO 3.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen