Broer Peter R. de Vries krijgt rol in dagelijkse talkshow VI Vandaag

De broer van Peter R. de Vries wordt een van de vaste gasten van VI Vandaag, de nieuwe talkshow van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. En er zijn nóg vijf namen onthuld.

VI Vandaag © William Rutten

Veronica Inside keert na de jaarwisseling niet terug, omdat de presentatoren van het programma naar SBS 6 verhuizen. Daar beginnen ze op maandag 10 januari met de dagelijkse live-talkshow VI Vandaag. Waar andere talkshows elke avond andere gasten aan tafel hebben, gaat het VI-trio werken met vaste, roulerende gasten.

Broer van Peter

De eerste zes namen die nu bekend zijn gemaakt zijn Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries, de broer van Peter R. de Vries. “Zij denken het VI-trio met al hun grappen en grollen wel aan te kunnen en nemen aan tafel plaats.”

In VI Vandaag blijven sport, en voetbal in het bijzonder, belangrijke onderwerpen aan tafel, maar ook praten de VI mannen met elkaar over politiek, entertainment en meer. “Ook schuiven er aan de bar geregeld experts uit verschillende gebieden aan om het laatste nieuws te duiden en de gespreksstof aan tafel verder te voeden.”

Sam Hagens

Aan wat voor experts kunnen we dan denken? “Dit zijn onder andere Sam Hagens, Bas Nijhuis, Raymond Mens en Martijn Krabbendam.”

Net als De Oranjezomer, de dagelijkse talkshow die afgelopen zomer te zien was, kenmerkt het nieuwe programma zich ‘door spontane acties, grappen en opmerkingen over alles wat de mannen en Nederland bezighoudt die dag’, aldus SBS. “Verrassend, kritisch en vaak balancerend op het randje met de nodige humor en relativering.”

Volgende stap

Talpa’s tv-baas Marco Louwerens: “VI Vandaag is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred. Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek. Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel.”

“Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS 6, waar ik me enorm op verheug.”

10 januari

VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari elke werkdag om 21.40 uur te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen