Bridget Maasland baalt van media-aandacht voor eendagsvriend

Bridget Maasland baalt ervan dat de showmedia dit weekend haar liefdesavontuur met Christian P. Henry oprakelen. Die relatie heeft maar een paar weken geduurd, benadrukt de RTL-diva.

Bridget Maasland © Instagram

Na haar mislukte affaire met André Hazes jr. viel Bridget Maasland afgelopen zomer in de handen van ene Christian P. Henry. Toen duidelijk werd dat ze samen op de cover van de Weekend zouden komen, plaatste Bridget snel een gezamenlijke selfie op haar Instagram-pagina. Ze kreeg volop gelukswensen toegestuurd vanwege haar hernieuwde liefdesgeluk.

Bridget houdt breuk stil

Na een paar weken waren de twee echter alweer uit elkaar. Niet omdat Christian een armoedzaaier bleek te zijn zonder koophuis, maar omdat hij zijn worstenbroodje tijdens het daten met Bridget ook nog aan andere dames aanbood. De break-up werd medio juli al bevestigd door Bridget, maar de grote showmedia berichten er dit weekend pas over.

Bridget staat namelijk met een interview in de nieuwste Grazia en daarin wordt ze gevraagd naar Christian. Ze benadrukt dat hun affaire ‘niet voor lange tijd was’ en dat deze meneer ‘geen relatiemateriaal was’. Waarom heeft ze de breuk stilgehouden? “Omdat ik, zeker na vorig jaar, ook graag dingen lekker voor mezelf hou.”

‘Ik was niet de enige’

Niet alles gooit Bridget meer op straat. “Ik ga niet zomaar meer van de daken schreeuwen wat ik privé aan het doen ben. Als ik wel iets vertel, dan doe ik dat bewust. Ik had het heus nog wel een keer in de podcast besproken, alleen gebeurde er toen iets vreselijks met Peter R. waardoor we even een pauze hadden ingelast en het moment alweer voorbij was.”

Het was wel een teleurstelling, geeft Bridget aan na flink doorvragen van Grazia. “Tuurlijk. Zeker als de intenties van iemand anders misschien niet zo heel erg zuiver zijn. Ik begreep dat ik niet de enige was. En dat hij vooral mijn werk interessant vond, en wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.”

Balen van media-aandacht

De showmedia melden door die uitspraken van Bridget in de Grazia ineens massaal dat haar relatie over is, terwijl dat dus al ruim drie maanden geleden is. De presentatrice baalt ervan dat ze nu weer zo in het nieuws is met haar eendagsvriend van toen.

Bridget vanochtend op Instagram: “Lief van jullie, maar ik date al ruim drie maanden niet meer met deze man. (Langer niet dan wel). Door de interviews die ik geef ter promotie van Hotter Than My Daughter en ’t Perfecte Plaatje wordt alleen de (liefdes)vraag van de journalist overgenomen door de overige media.”

Uit context gehaald

Het wordt allemaal opgeblazen, aldus Bridget. “Er worden uitspraken uit onze podcast uit zijn context gebruikt. Zonde want de verhalen uit de programma’s zijn veel mooier.”

Dat al die showmedia in de zomer hebben lopen slapen tijdens haar relatiebreuk met Christian is nogal lui, maar Bridget weet precies hoe de hazen lopen in de mediawereld. Als je niet wil dat er over deze affaire geschreven wordt, dan moet je er ook geen uitspraken over doen. Zo simpel is het.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Voor Christian was Bridget Maasland slechts een scharrel. Vals secreet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen