Bridget Maasland ziet tij keren: volop gelukwensen na liefdevolle foto

Het lijkt erop dat het negatieve sentiment rondom Bridget Maasland behoorlijk is gaan liggen. De presentatrice heeft een foto met haar nieuwe liefde gepost en ontvangt enorm veel gelukwensen.

Bridget Maasland © Instagram

De affaire van Bridget Maasland met de impopulaire volkszanger André Hazes jr. heeft haar imago twee winters geleden enorm beschadigd. De presentatrice was als ‘homewrecker’ een jaar lang de gebeten hond: ze kreeg de ene na de andere haatreactie naar haar hoofd geslingerd. Gelukkig voor Bridget ziet ze het tij nu keren.

‘Het is haar gegund’

Bridget heeft afgelopen nacht een foto van haar met haar nieuwe liefde Christian P. Henry online gezet en krijgt daar vrijwel allemaal positieve reacties op, zelfs op de social-pagina’s van RTL Boulevard en Shownieuws. “Hoop voor haar dat dit de waren is, is haar gegund”, zegt Colette.

Zulema is ook enthousiast. “Leuk stel, veel geluk samen. Je verdient het om ook gelukkig te zijn Bridget.” En Johanna: “Veel geluk samen. Samen met Mees en nieuwe liefde.”

En een ander: “Succes er mee hoop het beste voor je. Dat verdien je wel.”

Kwal Hazes

Veel mensen rakelen Bridgets vorige relatie met André op. “Alles beter dan die Hazes-kleuter”, zegt Evelien. En Jolanda: “Mooie vent hoor… Beter dan die Hazes-kwal.”

En Anja: “Ziet er leuk uit, volgens mij is deze wel uit de luiers. 😉 Heel veel geluk en liefde ❤️ .”

Instagram

De foto van Bridget op Instagram ziet u onderstaand. De positieve reacties bij RTL Boulevard en Shownieuws ziet u hier en hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bridget Maasland beter af is zonder André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen