Albert Verlinde weet het zeker: ‘André Hazes jr. verlengt afwezigheid’

Albert Verlinde heeft uit zeer betrouwbare bron vernomen dat André Hazes jr. zijn afwezigheid aanzienlijk verlengt. “Hij zegt de twee Holland Zingt Hazes-concerten in november af.”

Albert Verlinde en André Hazes jr. © Shownieuws

Er zitten een paar hele grote concerten aan te komen voor André Hazes jr: Holland Zingt Hazes op 5 en 6 november in de Ziggo Dome en zijn eigen concertserie in Antwerpen op 10, 11 en 13 november. Ondertussen is hij nog steeds afwezig vanwege een burn-out (volgens Yvonne Coldeweijer vanwege een verslaving).

Tegenstrijdige berichten

De grote vraag is nog steeds: is André op tijd hersteld voor die concerten? Nee, zegt Albert Verlinde nu in Shownieuws. “De grote vraag die erbij hoort: gaat hij wel de Hazes-concerten doen die in november plaatsvinden? Daar wordt een beetje tegenstrijdig over gesproken.”

Het management wil niets zeggen, aldus Albert. “Producent Media Lane zei eerst ‘ja, wel’ en toen ‘geen commentaar’, dus het zweeft een beetje van links naar rechts.”

‘Hij is er niet bij’

Holland Zingt Hazes vindt niet alleen begin november plaats, maar ook in maart. “Ik heb een beetje rondgebeld en gevraagd en er komen twee versies aan. Eerst in november en dan in maart en iedereen houdt er eigenlijk rekening mee dat hij er niet bij zal zijn bij die twee avonden in november. Dat is zo zichtbij. Iedereen hoopt dat hij er in het voorjaar wel bij kan zijn, in maart.”

Dit nieuws is dus niet officieel bevestigd, maar komt uitsluitend van Albert zijn bronnen. “Ja, en vaak klopt dat dan wel.”

Zoektocht

Inmiddels is André nog steeds spoorloos verdwenen. “Hij is inmiddels natuurlijk de meest gezochte man van Nederland geworden, hè? Niemand weet waar hij zit. Woont hij in een garage? Woont hij bij zijn moeder? Hoe zit het? Wat is er aan de hand?”

Volgens Yvonne Coldeweijer, een van de hoofdpersonen in de Hazes-saga, is André ontslagen uit een afkickkliniek in Spanje, maar liegt hij tegen zijn schoonfamilie en de moeder van zijn kind dat hij daar nog steeds zou zitten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het lekker rustig zonder André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen