Cougar Bridget Maasland reageert op zoveelste relatiebreuk

Bridget Maasland reageert op haar zoveelste relatiebreuk. De door Cupido gehate presentatrice van RTL Boulevard heeft een kort maar krachtig statement op haar Instagram-pagina geplaatst.

Bridget Maasland © Instagram

Het is nog maar een dikke maand geleden dat Bridget Maasland haar nieuwe, zestien jaar jongere vriend presenteerde, maar haar liefdesavontuur met deze Christian P. Henry is nu alweer voorbij. De primeur kwam gisteren bij showbizzkenner FawryNotSawry vandaan en Bridget heeft het nieuws nu min of meer bevestigd.

Bridget reageert

Nadat Bridget de Insta-stories van Fawry had gelezen (daar deelde Fawry een screenshot van), plaatste ze op haar eigen Instagram-pagina een foto van haar en haar zoon. “This is what it’s all about❤️❤️ 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏”, staat daarbij.

Een duidelijke reactie, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. “We hebben Bridgets management om een reactie gevraagd, maar ze heeft zelf een reactie geplaatst van haar met haar zoontje en daarmee laat ze zien dat het daar allemaal om gaat. Daarmee reageert ze zelf natuurlijk wel een beetje, lijkt het”, zegt hij in Shownieuws.

Leeftijdsverschil

Evert vindt het vervelend voor Bridget. “Er is volgens vrienden van hem alweer een einde gekomen aan die relatie. Die hebben dat gedeeld op Instagram met allerlei verhalen over hem en dat hij ook niet helemaal trouw zou zijn en ook niet helemaal serieus was over deze relatie. Ze scheelden ook nogal in leeftijd.”

Het is geen geheim dat Bridget als een heuse cougar op jonge mannen valt. Ze had zelfs een keer een relatie met een jonge ijscoman die ze ergens van de straat had afgeplukt. Wordt het niet eens tijd dat Bridget het met iemand van haar eigen leeftijd probeert?

“Gelukkig krijgt ze van haar zoon liefde in overvloed”, besluit Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks.

Head over heels

Wat Bridget waarschijnlijk flink zal helpen bij het verwerken van deze relatiebreuk, is dat ze na het volledig mislukte liefdesavontuur met André Hazes jr. iets nuchterder is geworden.

Ze verklapte vorige maand in haar podcast: “Ik merk nu ik verliefd ben, en dat komt misschien omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was en waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid, ik er wat minder head over heels in ga. Ik probeer het een beetje te temperen.”

Instagram

De Instagram-post van Bridget:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen