‘Bridget Maasland breekt met nieuwe vriend vanwege promiscue gedrag’

Bridget Maasland en haar nieuwe vriend Christian P. Henry zijn alweer uit elkaar, vanwege zijn promiscue gedrag. Dat zeggen ingewijden tegen FawryNotSawry, de showbizzkenner van Rumag TV.

Bridget Maasland © Instagram

Om een primeur van tijdschrift Weekend onderuit te halen, presenteerde Bridget Maasland begin vorige maand zélf haar nieuwe liefde op Instagram: Christian P. Henry. Al snel ontdekte Shownieuws dat hij helemaal geen vastgoedmagnaat is, zoals de bladen meldden, maar een armoedzaaier met een salaris van 3.500 euro. En nog erger: met een húúrwoning!

Niet meer bij elkaar

Een maand later ziet het er allemaal heel anders uit voor Bridget. Volgens FawryNotSawry is hun relatie namelijk alweer voorbij. “Geen idee hoeveel mensen dit boeit, maar Bridget is niet meer met haar lover. Hij is mijn collega van (…) en hoorde dit van collega’s”, meldde een ingewijde aan hem.

Fawry daarop: “Heb dit dus even nagevraagd bij een aantal mensen die erg dichtbij haar staan en het is dus waar! Ze volgen elkaar nog wel op de socials, maar zijn niet meer bij elkaar! Al hoorde ik dat Christian (zo heet hij) sowieso niet echt een monogame man is.”

Promiscue gedrag

Misdroeg Christian zich tijdens hun relatie? Een beetje wel, meent Fawry. “Terwijl die met Bridget was, zat hij rustig met andere vrouwen te appen of ze zin in hem hadden… Ik gun die Bridget oprecht een leuke en betrouwbare vent! Ik snap dat het moeilijk is in die mediawereld, maar toch moeten ze er zijn Bridg.”

Vervolgens plaatst Fawry allerlei reacties die hij binnenkrijgt over het vermeende promiscue gedrag van deze Christian. “Ik ken hem ook via via en het is de grootste narcist die er rondloopt. Heeft het ook nooit gemeend met Bridge. Was altijd al voor de grap/ fame.” Fawry daarop: “Wat sneu voor haar!”

Vreemdgaan

Fawry heeft zelf naar eigen zeggen ook gehoord dat Christian ‘supervaak’ vreemdging. Zijn ingewijde daarop: “Het is zo’n vrouwenhater, weet je wel. Hij kickt erop als vrouwen hem willen (wat vaak zo is, wonderbaarlijk), en dan dumpt ‘ie ze. Sterker nog: als je hem niet wil, is ‘ie gehurt.”

De Rumag-presentator roept Christian nu op om met een reactie te komen. “Reactie graag”, zegt hij.

De stories van FawryNotSawry kunt u bekijken op Instagram.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Bridget Maasland om ooit eens van het Bridget Jones-syndroom af te komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen