Gewiekste Bridget Maasland saboteert weekblad Weekend

De reden dat Bridget Maasland vorige week een selfie met haar nieuwe liefde Christian op Instagram plaatste, is om weekblad Weekend in de wielen te rijden. Dat onthult hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Bridget Maasland © Instagram

Terwijl Bridget Maasland de selfie online plaatste, lag de Weekend al in de drukkerij met op de cover ‘de eerste foto’ van Bridget met haar nieuwe liefde. De paparazzo van het blad, Reni van Maren, spotte het tweetal en maakte een fotoreeks. Dat bleef niet onopgemerkt: op een gegeven moment keken Bridget en Christian récht in de camera.

Gewiekste Bridget

Bridget wist dat hun foto zou worden gepubliceerd door Weekend en daarom kwam ze met die Instagram-selfie, zegt hoofdredacteur Bart Ettekoven in de podcast van Shownieuws.

Bart: “Ik had de eerste foto’s van Bridget Maasland en haar nieuwe liefde op de cover van Weekend. Bridget zag het ook toen we die foto’s maakte. Daarom had ze ook zelf, een dag voordat wij in de winkel lagen, heel snel een foto geplaatst.”

Is de RTL Boulevard-presentatrice zo gewiekst? Ja, zegt Bart. “Dat pleziertje gunt ze je dan natuurlijk niet. Ja, zo werkt het. Ze had zelf dinsdagmiddag heel snel haar eerste foto geplaatst met hem samen.”

Animositeit

Podcasthost Kayleigh van den Hout: “Ik wilde haar eigenlijk bellen in de podcast, maar dat vond jij niet zo’n goed idee.”

Dat beaamt Bart. Er is sprake van animositeit tussen hem en Bridget. “Alles was altijd koek en ei, totdat zij begon te liegen over wat er is gebeurd op het huwelijk van Patty en een rechtszaak aanspande tegen een collega van mij. Die collega vroeg of ik wilde getuigen in die rechtszaak, omdat ik net als hij en de rest van onze Shownieuws-collega’s bovenop het nieuws hadden gestaan.”

Slipjesgate

Hij doelt op slipjesgate: Bridget wordt ervan beschuldigd dat ze tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard op een gegeven moment met haar slipje op de enkels stond, terwijl André Hazes jr. aan haar frunnikte.

Bart is gaan getuigen bij die rechtszaak. “Dat heeft ze me toen niet in dank afgenomen. Ik hou er gewoon niet zo van dat je er dan over liegt. Sterker nog: je mag best een leugentje voor eigen bestwil doen, maar dat je er een réchtszaak om gaat beginnen. Daarvan dacht ik echt: wauw.”

Meer dan dronken

Kayleigh: “Soms geloven mensen ook in hun eigen leugen. Misschien gelooft ze zo erg dat er toen niets is gebeurd of was ze zó dronken. Ik heb ook wel eens weekenden dat ik daarna niet meer weet wat ik heb gedaan.”

Bart: “En misschien niet eens alleen dronken, maar goed…”

Weekend

De cover van Weekend:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen