‘Nieuwe vriend Bridget Maasland heeft niet eens een eigen huis’

Het wordt volgens weekblad Weekend steeds gekker met de nieuwe vriend van Bridget Maasland. Niet alleen blijkt hij ‘slechts’ een modaal salaris te hebben, ook ‘heeft hij niet eens een eigen huis’.

Bridget Maasland © Instagram

Christian Henry (30), zoals de zestien jaar jongere vriend van Bridget Maasland heet, werd in de showmedia aanvankelijk neergezet als een soort steenrijke vastgoedmagnaat. Deze week ontdekte Shownieuws echter dat hij slechts een modale armoedzaaier is en daar komt nu de onthulling van Weekend bovenop. “Hij heeft niet eens een huis.”

Geen eigen huis

De nieuwe Bridget-lover valt volgens de Weekend genadeloos door de mand. Hij werkt in het vastgoed, maar daar is ook alles mee gezegd. “Het suggereert een goed gevulde bankrekening en een dikke vastgoedportefeuille, maar niets is minder waar. Weekend ontdekt dat de 30-jarige Christian om te beginnen niet eens een eigen húis heeft.”

Het is gewoon iemand die huurt, aldus de Weekend. “Christian heeft ondanks zijn baan in de vastgoedwereld zélf nog geen huis gekocht. Er zijn geen bezittingen op zijn naam te vinden, wat betekent dat hij huurt.”

Armoedige mannen

De Weekend begint inmiddels het idee te krijgen dat Bridget een voorkeur heeft voor armoedige mannen. “Haar vorige geliefdes waren onder anderen een ijsverkoper en een cameraman en ook deze keer lijkt Bridget niet voor een man met een dikke portemonnee te zijn gegaan.”

Al met al lijkt het erop dat Bridget nu niet alleen haar eigen kind moet gaan onderhouden, maar ook haar nieuwe vriend. Mogelijk zal ze daardoor wat extra diensten moeten draaien bij Boulevard. Helaas ziet 76 procent van de lezers van Mediacourant dat liever niet gebeuren.

Bridget reageert

Zelf vindt Bridget het overigens belachelijk dat haar vriend een armoedzaaier wordt genoemd, zei ze eergisteren in Boulevard. “Vorige week was ik nog aan het daten met een vastgoedmagnaat en gisteren was het een armoedzaaier en is hij eigenlijk de golddigger naar mij.”

“In het echt is het gewoon een makelaar in kantoorpanden. Niet meer en niet minder, dus waarom je dat niet gewoon kan opschrijven, ik weet het eigenlijk niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het armoedig dat de vriend van Bridget geen eigen huis heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen