Vlak na bootfeest Marieke Elsinga: Domien Verschuuren in quarantaine

Domien Verschuuren zou zomaar eens kunnen zorgen voor een drama bij Qmusic. Hij heeft vanochtend, vlak na het grote bootfeest van Marieke Elsinga, te horen gekregen dat hij in coronaquarantaine moet.

Domien Verschuuren en Marieke Elsinga © Instagram

Marieke Elsinga heeft vanochtend vroeg op grootse wijze haar 35ste verjaardag gevierd, namelijk op een boot. Daarbij was uiteraard haar co-host Mattie Valk aanwezig, maar ook artiesten als Danny de Munk en diverse collega’s, waaronder Domien Verschuuren. Een paar uur na de boottocht kreeg hij te horen dat hij mogelijk corona heeft. Staat Qmusic aan de vooravond van een enorme uitbraak onder het personeel?

Thuis in quarantaine

Domien Verschuuren zit momenteel thuis, terwijl hij eigenlijk de middagshow van Qmusic zou moeten presenteren. Hij postte om 16.20 uur in zijn Instagram-stories: “Op dit moment is mijn radioprogramma bezig, de middagshow op Q, en die wordt niet door mij gepresenteerd, maar door mijn lieve collega Kai Merckx.”

Waarom? “Dat komt omdat ik aan het eind van deze ochtend te horen heb gekregen dat ik waarschijnlijk in nauw contact ben geweest met iemand die positief getest is op corona. Dat wil zeggen: waarschijnlijk, omdat het een sneltest betreft. Diegene heeft vanmiddag een GGD-test gedaan en daarvan is de uitslag nog niet binnen.”

Bootfeest

Die uitslag moet Domien nu afwachten. “Uit voorzorg ben ik dus niet naar Qmusic gegaan.”

Maar wat deed hij dan vanochtend op Marieke’s bootfeest? “Ik snap dat het dan misschien een beetje verwarrend is dat ik vanochtend wel op de boot was bij Marieke, maar toen wist ik niet dat ik in contact geweest had kunnen zijn met iemand met corona.”

‘Het is k*t’

Zelf is Domien nog niet getest. “Tenminste, een zelftest en die was negatief gelukkig. Ik wacht het dus even af de komende dagen, maar ik blijf wel binnen en ik zit in quarantaine.”

“Dat is k*t, dus bij deze weer een oproep aan iedereen: heb je klachten, laat je testen. En nog beter: laat je vaccineren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Naar welke Qmusic-show luistert u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen