Na turbulente week: Marieke Elsinga viert 35ste verjaardag uitbundig

Na een buitengewoon turbulente week bij RTL Boulevard, waarin collega Peter R. de Vries is neergeschoten en een aanslag op de studio is verijdeld, viert Marieke Elsinga vandaag uitbundig feest.

Marieke Elsinga © Qmusic

Marieke Elsinga is 35 jaar geworden en dat viert ze vanochtend groots in haar radioprogramma op Qmusic. Ze is door collega Mattie Valk verrast met een boottocht door Amsterdam en daar geniet ze met volle teugen van. “Het cadeau is een sloep! De Elsinga 35, waarvan Mattie de enige echte kapitein is”, juicht ze op Instagram.

Uitbundig feest

Ballonnen, taart, feest en verrassingsoptredens van artiesten als Danny de Munk: het kan vandaag niet op voor Marieke. Het is duidelijk dat de Boulevard-presentatrice eventjes de zinnen verzet. Het zou lang niet iedereen gelukt zijn om vlak na zo’n turbulente week eventjes je gedachten op nul te zetten, maar gelukkig vindt Marieke nu de nodige ontspanning.

Het is maar goed dat Marieke het ervan neemt, vinden de luisteraars van Qmusic. Zo zegt Kim Malou op de Instagram-pagina van de radiozender: “Als iemand na deze bizarre dagen wel een speciale dag verdient heeft, ben jij het wel! Geniet ervan en van harte gefeliciteerd! ❤️🥳”

Connie stopt wel

Niet iedereen gaat op dezelfde manier om met de verschrikkelijke gebeurtenissen bij RTL Boulevard. Connie Witteman heeft zelfs een volledige Instagram-pauze ingelast, vertelt ze. Zij vindt het helemaal niet gepast om lollig te gaan doen terwijl haar showbizzcollega’s zijn opgeschrikt door een moordaanslag.

Connie gooit de handdoek even in de ring. “Ik krijg vele vragen waarom ik op dit moment niet op insta verschijn, mijn reden is dat ik sinds vorige week bijzonder geraakt ben over Peter R. de Vries die nog steeds voor zijn leven vecht! Daarbij komen nu weer de bedreigingen wat betreft RTL Boulevard!”

Intriest

Het is voor Connie reden om voorlopig niet meer allerlei gekke filmpjes en foto’s te plaatsen op sociale media. “Ik heb besloten even afstand van alles te nemen, ik ben ook maar een mens en sinds dit intrieste gebeuren heeft plaats gevonden heb ik even geen behoefte om nu gezellig te doen op mijn Insta!”

Andere bekende influencers die altijd vrolijk en gek doen op Instagram, zijn Bas Smit en Nicolette van Dam. Zij hadden vlak na de moordaanslag een feestelijke mediatour om hun nieuwe boekje te promoten, maar gaven wel aan daar gemengde gevoelens bij te hebben.

Beelden

Beelden van Marieke’s verjaardag:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen