Shownieuws steunt Jaimie Vaes: ‘Huwelijk met Lil’ Kleine van de baan’

Jaimie Vaes is na de massale media-ophef over haar vermeende mishandeling door Lil’ Kleine eindelijk tot inzicht gekomen. Ze heeft haar verloving met de rapper verbroken, meldt Shownieuws.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Lil’ Kleine heeft Jaimie Vaes een maand geleden naar verluidt behoorlijk mishandeld op Ibiza. Hij stond te trillen op zijn benen toen de Spaanse politie hem kwam halen. Hij bracht uiteindelijk twee nachten door in de cel, maar Jaimie zou haar aangifte hebben ingetrokken. Een paar weken later kwamen ze met een nogal rare verzoeningsvideo.

Jaimie komt tot inzicht

Jaimie riep in die video dat Lil’ Kleine voortaan wel ‘liever’ gaat zijn, maar dat er geen geweld zou zijn gebruikt en de media hen met rust moeten laten. Haar lichaamstaal sprak echter boekdelen: ook tijdens de videoboodschap werd ze hardhandig behandeld en dat vond ze zichtbaar onprettig. Hier trapt dan ook niemand in, klonk het vanuit de media.

Uiteindelijk begonnen mensen zich af te vragen waarom Jaimie zich niet realiseert dat ze een voorbeeldfunctie heeft en als vrouw niet bij iemand moet blijven waarvan ze naar verluidt klappen krijgt. Inmiddels is ze tot het inzicht gekomen dat het zo niet langer kan, meldde Evert Santegoeds vorige week al.

Huwelijk van de baan

Nu melden insiders aan Shownieuws dat hun hele huwelijk van de baan is. “Ik heb nieuws voor je: de grote dag gaat er niet komen. In elk geval dit jaar niet meer en waarschijnlijk helemaal nooit meer, want Jaimie Vaes is behoorlijk aan het denken gezet naar aanleiding van haar eigen filmpje wat ze plaatste met Jorik”, aldus showkenner Bart Ettekoven.

De reacties op dat filmpje hebben haar ogen geopend. “Ze heeft daar zóveel reacties op gekregen en is gaan nadenken, melden betrouwbare bronnen op Ibiza, en is nu eigenlijk van mening dat ze het ook eigenlijk allemaal niet meer weet. Jorik wil dolgraag nog steeds trouwen, maar voor Jaimie gaat er een heel groot vraagteken achter die trouwerij.”

‘Ik hoop het’

Bart: “Jorik moet echt flink gaan veranderen mocht dat huwelijk überhaupt ooit nog plaatsvinden. Sowieso dit jaar niet meer – want Jaimie wil altijd in juni trouwen – dus áls het al plaatsvindt volgend jaar, maar we moeten ook niet gek opkijken als het hele huwelijk er überhaupt niet meer komt. Ik denk dat laatste en ik hoop het ook. Voor haar.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ik denk dat vele mensen zich daarbij aansluiten.”

Insiders

Dezelfde insiders klappen ook uit de school bij het veelbesproken showbizzkanaal Juice Channel op Instagram. “Jorik en Jaimie gaan niet meer trouwen. Ze hebben vandaag alle plannen met de bruiloft planner stop gezet, ze hebben de uitgekozen ringen ook geannuleerd etc.”

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer: “Een goede bron vertelde mij ook net dat ze vorige week vrijdag al haar spullen uit hun huis in Amsterdam heeft verhuisd…”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen