Sylvie Meis afgeslacht door kijkers Boulevard: ‘Heeft zij een hart?’

Sylvie Meis is een beetje de vrouwelijke André Hazes jr: ze heeft nauwelijks fans, maar is toch de hele tijd in de media. Haar zoveelste poging tot aandacht wordt afgerekend door kijkers van RTL Boulevard.

Sylvie Meis Beeld: Aldi

Het was vorig jaar verschrikkelijk voor Sylvie Meis dat haar zoon Damián verhuisde naar zijn vader in Denemarken om daar te werken aan zijn voetbalcarrière, vertelt ze in de nieuwste Grazia. RTL Boulevard schreef er een artikel over: ‘Dit brak vorig jaar het hart van Sylvie Meis’. En daar gaan de kijkers van het programma behoorlijk los op.

‘Damian is beter af nu!’

Sylvie wordt door de Boulevard-kijkers afgeschilderd als een slechte moeder. “Damián is veel beter af nu. Een vader en lieve vriendin die er wel iedere dag voor hem zijn. Er word nu met aandacht voor het ventje gezorgd. Die gaat never nooit niet terug!”, zegt Jolanda bijvoorbeeld.

Volgens Corry is het merkwaardig dat Sylvie niet gewoon naar Denemarken verhuist als ze haar kind zo mist. Daar kan ze immers ook prima influencen. “Ze kan toch ook daarheen verhuizen! Is ze dichter bij haar zoon. Is toch niet zo moeilijk!”

Trudie denkt dat Sylvie haar kind gebruikt om in de media te komen. “Ze wil gewoon aandacht, keer op keer.”

Uiterlijk vertoon

Sylvie is volgens Jan helemaal niet bezig met haar kind. “Gelukkig kon ze dure tassies kopen 🤮 En een leuke hartjesrok. Misschien nieuw stel: Dré Hazes en Sylvie, ik voel een verloving aan komen.”

Laura denkt dat het prettig is dat zoontje Dámian niet meer in de fake wereld van Sylvie hoeft te leven. “Heerlijk voor Damián en zijn zusje, gezellig gezin zonder uiterlijk vertoon.”

Druk met mannen

Suman: “Ze had het toch druk met mannen? Nu had die Damian ook genoeg van ieder keer voorgesteld worden aan een wildvreemde man.”

Melinda verbaast zich over de kop van het Boulevard-artikel: ‘Dit brak vorig jaar het hart van Sylvie Meis’. “Als ze überhaupt een hart heeft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen