Lil’ Kleine en Jaimie Vaes overtuigen media niet: ‘Hier trapt niemand in’

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes weten de showmedia niet te overtuigen met hun videoreactie op de Ibiza-rel. Het beeld dat hij vrouwen mept en zij een slechte moeder is door bij hem te blijven is ongewijzigd.

Rob Goossens en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Het is een nogal ongemakkelijk filmpje wat Lil’ Kleine en Jamie Vaes hebben verspreid. Ze roepen dat de geruchten niet kloppen en dat er geen fysiek geweld is gebruikt, maar gaan niet in op waarom Lil Kleine dan wél is aangehouden door de politie. Bovendien spreekt hun lichaamstaal boekdelen: er is iets niet in de haak tussen het tweetal.

‘Wat willen ze hiermee?’

De showrubrieken RTL Boulevard en Shownieuws zijn niet overtuigd. “Ik zou er heel hard om hebben gelachen als het niet zo treurig en schaamteloos was geweest. Ze doen het nu voorkomen alsof het een woordenwisseling met enige stemverheffing was. Daar komt zelfs op Ibiza de politie echt niet voor opdraven”, zegt Rob Goossens van Boulevard.

Presentator Luuk Ikink: “Wat ik niet goed begrijp: ze zeggen dat er allerlei leugens zijn, maar ze vertellen niet wat dan de leugens zijn. Dat moeten we dan maar een beetje gaan gokken enzo. Het is de schuld van de media, maar net wat jij zegt: hij heeft daadwerkelijk in de cel gezeten. Dat lijkt me niet de schuld van de media.”

Lichaamstaal

Rob denkt de video genoeg zegt. “Kijk naar de video en kijk naar de lichaamstaal van Jaimie. Die zit met haar benen over elkaar naar de andere kant toe. Daar spreekt niet heel veel liefde richting Lil’ Kleine uit. Het is ook gek dat zij het woord neemt. Laat hem vertellen dat er geen fysiek geweld is gebruikt.”

“Aan het eind blijkt dat Lil’ Kleine het allemaal aan het doen is omdat hij er gewoon van af wil zijn. Hij roept zelfs: ‘Ga je met iets anders bemoeien.’ Ja sorry vriend, jíj zet een heel hotel met allemaal BN’ers op zijn kop terwijl iedereen gewoon een leuke avond denkt te hebben. Dan moet je niet klagen als wij daar vervolgens nieuws over maken.”

‘Hier trapt niemand in!’

Evert Santegoeds van Shownieuws is ook verbijsterd. “Wat een vertoning. Wat was dit? Ongelooflijk. Zou het take one geweest zijn of zouden ze er een dag over gedaan hebben voordat het er een beetje geloofwaardig op stond? En dat is dan nóg niet gelukt.”

Denkt Evert dat de storm rondom Lil’ Kleine nu gaat liggen? “Met dit filmpje komt hij niet weg, want hier trapt niemand in.”

Filmpje

Nogmaals het bewuste filmpje:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen