Na enorme mediastorm: ‘Jaimie Vaes alsnog klaar met Lil’ Kleine’

Jaimie Vaes heeft alsnog besloten om voorlopig afstand te nemen van Lil’ Kleine na haar vermeende mishandeling op Ibiza. Althans, dat heeft Privé-opperhoofd Evert Santegoeds vernomen van insiders.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Het is nog maar twee weken geleden dat Jaimie Vaes en Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, in een videoboodschap net deden of alles weer pais en vree was tussen hen. Ze riepen de media op om hen niet meer lastig te vallen. Maar sinds die videoboodschap, die door niemand geloofd werd, is er al weer veel gebeurd.

Ruzie op verjaardag zoontje

Jaimie en Jorik hebben vorige week namelijk wéér bonje gekregen en wel op de verjaardag van hun 2-jarige zoontje Lío. Ze besloten elkaar daarop direct weer te ontvolgen op Instagram. Volgens insiders was Jaimie boos omdat zij de hele dag thuis moest zitten met hun zoontje, terwijl hij lekker een rondje ging varen met vrienden.

Vervolgens is Jaimie vertrokken naar Nederland, waar ze deze week gespot werd met haar beste vriend Koen Kardashian en met ondernemer Bilal Yakhlaf, die haar de helpende hand zou bieden. “Ze is naar Nederland gekomen met de gedachte van: oké, nu mag jij even de hele tijd met Lío zitten”, meldde een insider aan Juice Channel.

Is Jaimie er klaar mee?

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, heeft nu vernomen dat er goed op Jaimie ingepraat is. En dat is vandaag zelfs voorpaginanieuws op de papieren Telegraaf. ‘Jaimie zonder Lil’ naar Ibiza?’, kopt de krant.

Bronnen uit hun entourage vertellen aan de Privé dat zij een appartement op Ibiza heeft gehuurd, waar zij zich voorlopig wil vestigen met hun tweejarig zoontje.

‘Ze heeft er genoeg van’

Evert lichtte gisteren toe in Shownieuws: “Ze gaat daar zitten met haar zoontje. Ze heeft even genoeg van Nederland en de relatie waar ze in zit en zegt dat ze voor zichzelf kiest. Dat zegt ze niet tegen mij, maar dat heeft ze gezegd tegen mensen in haar entourage, die haar ook wel steunen bij het beginnen van een nieuw leven. Ze ziet het zelf als een afkoelingsperiode na alles wat er vorige maand gebeurd is.”

“Ze is ook heel erg geschrokken van de reacties op de video van vorige week, waarin zij duidelijk zou maken dat er eigenlijk niets was voorgevallen, maar waarin haar mond een andere taal sprak dan haar lichaam. De meeste mensen hechten niet al te veel waarde aan dat toneelstukje dat door de twee werd opgevoerd.”

Reactie management

Het management van Jaimie wil er niet op reageren. “De man die het mij vertelde gaat zeggen: ‘Dan gaat het management natuurlijk zeggen dat hun huis in Amsterdam is beschadigd en dat ze het daarom doen, maar daar moet je niet in trappen, want dat is het verhaal niet.'”

“Het is echt dat ze tot zichzelf gekomen is en er zijn veel mensen in haar omgeving die dat toejuichen en haar willen helpen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes écht weggaat bij Lil' Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen