Evert Santegoeds stellig: ‘Lil’ Kleine heeft vriendin zwaar mishandeld’

Het sloeg gisteren in als een bom bij de showmedia: Lil’ Kleine is op Ibiza aangehouden door de politie, nadat zijn vriendin bebloed een hotellobby binnen kwam lopen. “Hij heeft haar zwaar mishandeld.”

Evert Santegoeds © Shownieuws

Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes waren gisteren aanwezig bij de pre-opening van het nieuwe OKU-hotel op Ibiza, waarvan de eigenaar Nederlands is. “Het moet later zwaar uit de hand gelopen zijn toen zij ineens bloedend en zwaar mishandeld de lobby van het hotel kwam binnenstormen”, aldus Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws.

Zware mishandeling

De receptionist heeft als eerste reactie de politie gebeld. “En toen kwam vast te staan dat er het een en ander is voorgevallen in die hotelkamer. Zij zou dus zijn mishandeld door Lil’ Kleine en niet voor het eerst als we alle verhalen moeten geloven.”

Ditmaal is Lil’ Kleine écht zijn boekje te buiten gegaan, weet Evert. “Wat er vannacht gebeurd is, was voor de politie in elk geval alle reden om hem mee te nemen naar het politiebureau, waar hij nog steeds vast zit. Het is dus wel spektakel daar op dat eiland. Dit is voorlopig wel het grootste dieptepunt.”

Flink zuur

Het ziet er niet goed uit voor Lil’ Kleine, aldus Evert. “Ik denk dat hij flink zuur is, omdat het op Ibiza erg rustig is en de politie niets te doen heeft. Die zijn de negatieve publiciteit net als op Dubai een beetje zat met alle drugsverhalen die daar zijn. Het zou wel eens kunnen zijn dat ze hier een heel grote zaak van gaan maken.”

Het zal ook gevolgen hebben voor hun realityserie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane op Discovery+, verwacht Evert. “Het is een Amerikaanse beursgenoteerde onderneming en die zijn helemaal niet van de drugs, drank, ellende en mishandelingen op Ibiza.”

Nathan Moszkowicz

Het is ook de vraag wat Nathan Moszkowicz, de manager van Lil’ Kleine, hiermee gaat doen. Blijft de zoon van Bram Moszkowicz de rapper vertegenwoordigen als hij Jamie daadwerkelijk heeft mishandeld? Of zijn wife-beaters niet welkom bij zijn managementbureau?

Bram heeft sowieso korte lijntjes met Lil’ Kleine, want zijn vriendin Nienke Hoogervorst is in ons land zijn advocaat.

Fragment

Het item in Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan als Lil' Kleine gewoon geboekt blijft worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen