Hannelore Zwitserlood ligt er inderdaad uit bij Radio 538

Hannelore Zwitserlood ligt er inderdaad uit bij Radio 538. Ze stopt deze week al als een van de sidekicks van Frank Dane en beweert ten stelligste dat het haar eigen keuze is. “Ik heb het besloten.”

Hannelore Zwitserlood © Radio 538

Het nieuws over Hannelore’s exit werd vlak voor het weekend al onthuld door radiokenner Patrick Kicken. Volgens hem is Hannelore ‘uit het team geknikkerd‘, omdat Radio 538 flink in de lift naar beneden zit en er moet worden ingegrepen. “Ze lijkt het bokkie te zijn en mag binnenkort weer uitslapen.”

‘Eigen keuze’

Hannelore heeft haar afscheid vanochtend bekendgemaakt in de ochtendshow van Radio 538. Ze beweert dat het haar eigen keuze is. “Helaas heb ik besloten om de 538-ochtendshow te gaan verlaten. We begonnen bijna 2,5 jaar geleden en toen heb ik al gewaarschuwd dat ik graag met veel verschillende dingen tegelijk bezig ben (én ik had al gewaarschuwd voor mijn ochtendhumeur ;-)).”

Ze vervolgt: “Maar een ochtendshow verdient honderd procent focus en ik voel dat het tijd is om verder te gaan. Soms moet je loslaten om te kunnen groeien, en dat valt me zwaar, want ik ben echt enorm van deze mannen gaan houden… Dat deed ik al voor deze show, want we kenden elkaar al, maar na 2,5 jaar met elkaar wakker worden en alles met elkaar delen, voelen jullie echt als familie.”

Afscheid

Hannelore hield het kort. “Want ik ben heel slecht in afscheid nemen en het is ook zeker geen afscheid, want we gaan in de toekomst vast nog met elkaar samenwerken in een andere vorm. Maar komende woensdag, overmorgen dus, ben ik er voor de laatste keer bij. En dat zeg ik expres nu pas, zodat ik nog lekker door kon gaan de afgelopen periode, zodat de aandacht naar de show kon gaan.”

Ze is er woensdag dus voor het laatst bij. “Dan ga ik nog één keer genieten, lachen tot het pijn doet, me verbazen, irriteren, opwinden en onderdompelen in deze fijne groep mensen in dit mooie bedrijf.”

Volgende stap

Wat gaat ze doen? “Ik ga een volgende stap zetten. Ik weet nog niet precies wat er op mijn pad zal komen. Je moet eerst ruimte maken voordat er plek is voor wat nieuws. De komende periode ga ik meer tijd en energie steken in mijn podcast, in mijn sportvlogs, ik ga columns schrijven, commercials en voice-overs inspreken én lekker bijslapen.”

“Lieve Frank, Jelte, Roelof, Philip-Jan, Vincent, Kelly, Eke…en Jelmer… ik verlaat het feestje te vroeg en dat is natuurlijk erg ongezellig, maar ik weet zeker dat jullie feestje ook zonder mij gewoon door gaat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Celine Huijsmans graag op de plek van Hannelore Zwitserlood terughoren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen