Bizarre sneer van ‘horrormoeder’ Rachel Hazes is mogelijk wraakactie

Het lijkt wel alsof de Hazesjes uit coronaverveling GTST’je aan het spelen zijn. Break-ups, nieuwe liefdes en familieruzies volgen elkaar in rap tempo op: nu is ‘horrormoeder’ Rachel Hazes aan de beurt.

Rachel Hazes © NPO, Instagram

Monique Westenberg, de moeder van Rachels kleinzoon, vierde gisteren de verjaardag van haar hond. “Deze heerlijke hond/giraffe wordt vandaag 2 jaar! Ik ben zo zo zo gelukkig met deze knappe grote jongen met een prachtig inimini hartje (en pielie) in mijn leven! Gefeliciteerd mooie ziel”, plaatste ze op Instagram.

Hazes-rel over hondje

Roxeanne Hazes, die ondanks Monique’s breuk met André Hazes jr. nog steeds een goede band met haar onderhoudt, feliciteerde Monique daarop. “Fenders vriendje! Gefeliciteerd.” Ze bedoelde daarmee te zeggen dat de hond van Monique en haar zoontje Fender gek zijn op elkaar.

Vervolgens kwam moeder Rachel volledig uit het niets om de hoek kijken met een enorm hatelijke reactie aan het adres van haar eigen dochter. “@roxeannehazes, hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden ipv hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…”, brieste ze.

Rachel kapotgemaakt

Wat is er in hémelsnaam mis met deze vrouw dat ze haar dochter nota bene op Instagram zo afvalt? Men vraagt het zich op Instagram massaal af. Eigenlijk vindt vrijwel iedereen dat Rachel een horrormoeder is. “Je bent als moeder en ‘vrouw van’ nog geen knip voor de neus waard!!!!”, zegt Marit.

En Kim: “Ga jij nou maar je geld verdienen over de rug van André, vies mens. Dat noemt zich moeder

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Rachel Hazes met dit soort relreacties te ver gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen