Bizarre sneer van ‘horrormoeder’ Rachel Hazes is mogelijk wraakactie

Het lijkt wel alsof de Hazesjes uit coronaverveling GTST’je aan het spelen zijn. Break-ups, nieuwe liefdes en familieruzies volgen elkaar in rap tempo op: nu is ‘horrormoeder’ Rachel Hazes aan de beurt.

Rachel Hazes © NPO, Instagram

Monique Westenberg, de moeder van Rachels kleinzoon, vierde gisteren de verjaardag van haar hond. “Deze heerlijke hond/giraffe wordt vandaag 2 jaar! Ik ben zo zo zo gelukkig met deze knappe grote jongen met een prachtig inimini hartje (en pielie) in mijn leven! Gefeliciteerd mooie ziel”, plaatste ze op Instagram.

Hazes-rel over hondje

Roxeanne Hazes, die ondanks Monique’s breuk met André Hazes jr. nog steeds een goede band met haar onderhoudt, feliciteerde Monique daarop. “Fenders vriendje! Gefeliciteerd.” Ze bedoelde daarmee te zeggen dat de hond van Monique en haar zoontje Fender gek zijn op elkaar.

Vervolgens kwam moeder Rachel volledig uit het niets om de hoek kijken met een enorm hatelijke reactie aan het adres van haar eigen dochter. “@roxeannehazes, hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden ipv hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…”, brieste ze.

Rachel kapotgemaakt

Wat is er in hémelsnaam mis met deze vrouw dat ze haar dochter nota bene op Instagram zo afvalt? Men vraagt het zich op Instagram massaal af. Eigenlijk vindt vrijwel iedereen dat Rachel een horrormoeder is. “Je bent als moeder en ‘vrouw van’ nog geen knip voor de neus waard!!!!”, zegt Marit.

En Kim: “Ga jij nou maar je geld verdienen over de rug van André, vies mens. Dat noemt zich moeder 😂 de enigste die gezond verstand heeft is je dochter! Kan je nog veel van leren. Heks.”

Egoïstisch mens

Ook Jennifer snapt er niets van: “Wat ben jij een egoïstisch mens. Ga eens nadenken dat je 2 kids hebt en ze eigenlijk je alles horen te zijn. In plaats van ze van je weg te duwen. En hoe je het met Monique omgaat, schandalig. Ze is wel de mama van je kleinkind. Een kind dat het super goed heeft met zijn lieve mama.”

En Carinos: “Denk dat je, misselijkmakend mens, weer terug moet naar psychiatrische inrichting. Hadden je nooit mogen laten gaan. Draak dat je bent. Net als die draak van een zoon van je. Stel aandachtstrekkers.”

De rest van de zo’n 1.500 reacties op Rachels haatpost klinken ongeveer hetzelfde.

Gargamel

Wat gebéurt hier allemaal? Evert Santegoeds, de aartsvijand van Rachel, duidde het gisteren in Shownieuws. Hij las het berichtje van Rachel voor met een soort Gargamel-achtige stem. “En dat zegt de moeder dan tegen de dochter”, zei hij vervolgens.

Wie is eigenlijk Davinci? “Davinci is het hondje dat Rox kreeg toen ze 17 was. Een heel lief hondje, dat ze lang bij zich heeft gehouden, maar toen gebeurde er iets met dat hondje. Rox had niet zo’n heel prettige relatie, want ze kreeg klappen en daar werd het hondje nerveus van. Die kreeg een gedragsstoornis. Toen de kleine baby Fender er was, was het hondje niet meer te houden in huis.”

Daar is een goed opvangadres voor geregeld. “Dat zou Rachel moeten weten, zou je denken. Rachel had misschien op dat moment moeten zeggen: ‘Dan doen we dat hondje toch bij mij?’ Maar dat zegt ze niet. Nee, ze bijt nu vandaag pas van haar af met deze tekst.”

Wraakactie

Het berichtje van Rachel komt als een boemerang in haar gezicht terug. “Het komt haar op een stortvloed van kritiek te staan. Meer dan 1.200 woedende reacties. Niet omdat Rox ooit dat hondje weggedaan heeft, maar omdat Rachel zo reageert op d’r dochter. Uit het niets, hè?”

Waarom doet ze dat? Het is een wraakactie, denkt Evert. “Ze weet dat iedereen meeleest, dus het is niet om geen aandacht te krijgen. Er is aardig wat voorgevallen de afgelopen weken rond die docu van AvroTros en daarmee heeft Rox haar openlijk laten vallen. Dat heeft Rachel ervaren als een smet op die documentaire. Misschien dat het daarmee te maken heeft.”

Roxeanne is niet blij met de officieus door Rachel geregisseerde documentaireserie over André Hazes op NPO 3, omdat daarin privébeelden verwerkt zijn. De AvroTros besloot de beelden te verwijderen en daar zou Rachel boos over zijn.

Instagram

De Instagram-post van Monique:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen