Gordon zit niet achter ontslagen bij Radio Veronica

Gordon zit niet achter de ontslagen van Dennis Schouten en Jan Dijkgraaf bij Radio Veronica. Hij heeft niet over hen geklaagd bij zijn werkgever Talpa. Dat zegt de tv-ster in De GorDonDiablo Show.

Gordon Beeld: William Rutten

Zowel Dennis als Jan hadden een rol in de radiovariant van Veronica Inside met presentator Wilfred Genee. Dennis werd de laan uitgestuurd nadat Talpa-sterren hadden geklaagd over zijn online showbizzrubriek RoddelPraat, Jan stapte op nadat hem werd verboden om een column over Gordon voor te lezen.

‘Wat een gel*l!’

Hoort Gordon ook bij de Talpa-sterren die hebben geklaagd over RoddelPraat? “Ik niet, hè? Ik heb nooit over hen geklaagd bij Talpa. Dat stond ook wel eens bij Wilfred Genee, van: ‘Gordon heeft gebeld naar John.’ Wat een gel*l allemaal. Dat is gewoon gel*l. Dat verzinnen mensen gewoon”, zegt hij in zijn podcast.

En Jan Dijkgraaf dan, wiens column over Gordon verboden werd? “Dat is absoluut niet van mij gekomen, 100.000 procent. Op mijn moeder durf ik dat te zweren”, reageert hij.

Gordon ontkent

Zijn gast Dennis Schouten daarop: “Dan is het dus Talpa die jou in bescherming nam?”

Gordon: “Ja, maar oké. Ik denk dat het kwam uit die periode van die overval, toen ik echt heel veel op mijn bord had, maar ik heb nooit, nooit gevraagd of hij zou stoppen of die column niet zou voorlezen op de radio. Het interesseert me toch helemaal geen r**t? Dat interesseert me helemaal niets.”

Honderd procent

Dennis: “Dat is wel het beeld dat mensen hebben.”

Gordon: “Dat is dus echt niet waar, honderd procent, en dat zweer ik op mijn moeder. Ze draait zich nu om in d’r graf, die ligt weer goed. Je mag het ook vragen aan John de Mol als je hem ooit spreekt.”

Dat zit er voor Dennis helaas niet meer in.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen