Herman den Blijker reageert op sneer Martien Meiland

Martien Meiland haalt in zijn biografie behoorlijk hard uit naar zijn SBS 6-collega Herman den Blijker. Wat vindt de topkok daar eigenlijk van? Hij wordt ernaar gevraagd in het entertainmentblad Party.

Martien Meiland en Herman den Blijker © William Rutten

Realitykoning Martien vertelt in zijn boek dat hij niet moet denken aan een tv-samenwerking met Herman. “Ik wil in ieder geval niet die Herman den Blijker. Die zit natuurlijk wel bij SBS, maar…”, zegt hij. Erica vult aan: “Die is nogal onbehouwen en flikkert alles zomaar op tafel.”

Geen klik mee

Ze hebben Herman één keer ontmoet. “Wij hebben bij zijn restaurant Goud gegeten voor de promotie van onze wijn. Fantastisch eten en de ambiance is geweldig en hij is misschien ook wel aardig, maar ik heb er geen klik mee”, aldus Martien.

Als Herman daarmee geconfronteerd wordt in het tijdschrift Party, zegt hij: “Ja, Martien is natuurlijk een typetje. Ik vraag me nog steeds af of hij het speelt of dat hij echt zo is. Ik lig in elk geval heel vaak in een deuk om hem. Je moet er maar zin in hebben om zo gevolgd te worden.”

Herman-soap

Zou Herman een soap zoals Chateau Meiland leuk vinden? “Mijn meisje zegt weleens: ‘Het is maar goed dat wij nu niet door een camera gevolgd word, met alles wat jij uitkraamt…’ Ik kon in het verleden nog weleens grofgebekt zijn op momenten dat het tegenzat, maar dat heb ik mezelf in de loop der jaren wel afgeleerd, hoor.”

Tegenwoordig is Herman veel beschaafder en dus saaier. “Mijn woordenschat is iets kleiner geworden, haha. ’Waar is dat nou voor nodig?’, denk ik tegenwoordig wanneer ik iemand in de keuken van restaurant Goud flink hoor schelden. Het klinkt niet netjes als je zo tekeer gaat. Zeker voor een oude man als ik is het gek om nog te gillen en krijsen…”

Herman en Martien schelen slechts drie jaar. Toch nog een steek onder water van Herman dus.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen