Wilfred Genee heeft begrip voor Talpa-ontslag Dennis Schouten

Wilfred Genee heeft er begrip voor dat hij van Talpa Network niet langer mag samenwerken met Dennis Schouten. Zijn protegé moet leren om iets vaker op zijn tong te bijten, aldus de Veronica-ster.

Dennis Schouten en Wilfred Genee © PowNed

Dennis Schouten had de afgelopen maanden een vaste rubriek in de ochtendshow van Wilfred Genee op Radio Veronica. Voor deze rubriek ging Dennis in alle vroegte thuis langs bij BN’ers. Zo zorgde hij aan het begin van de maand nog voor commotie door Ferry Doedens lastig te vallen op zijn woonadres. Die schnabbel moet Dennis nu gedwongen opgeven.

Talpa walgt van RoddelPraat

Talpa Network, het moederbedrijf van Radio Veronica, is namelijk niet gecharmeerd van de YouTube-show RoddelPraat die Dennis samen maakt met Jan Roos. Talpa-bobo Paul Römer legde Dennis een keuze voor: stoppen met RoddelPraat of een plekje op de zwarte lijst van Talpa. De directe aanleiding was het het fors beledigen van Glennis Grace.

Met name Jan Roos heeft er een handje van om zich nogal onhandig uit te laten in RoddelPraat. De laatste tijd heeft hij bijvoorbeeld meerdere keren bananengrapjes gemaakt over zwarte mensen. Zo’n bananengrapje maakte hij ook over de zwarte vader van Glennis Grace. In beide gevallen lag Dennis in een deuk. “Zeg dit nou niet!”, riep hij dan.

Wilfred reageert

Wilfred Genee heeft gisteren in het staartje van zijn radioshow gereageerd op Dennis’ ontslag bij Talpa. “Er zijn nu natuurlijk mensen die zich afvragen waarom ik niet over Dennis ben begonnen. Ik denk dat ik beter gewoon even een keer rustig met Dennis kan gaan zitten en dat we niet alles op de radio hoeven te bespreken.”

Hij wil dit liever privé houden. “Dat ga ik binnenkort wel een keer met Dennis doen. Ik heb de afgelopen dagen veel contact met hem gehad, dus misschien is dat even verstandiger.”

Geen ruzie

Sidekick Niels van Baarlen: “Er is geen ruzie toch?”

Wilfred: “Nee, totaal niet zelfs. Het is prima tussen ons, maar goed. Ik denk dat het verstandig is dat we even een keer samen gaan zitten.”

Sidekick Rick Romijn: “Raar dat eigenlijk alle ruzies gewoon maar door de media worden bedacht.”

Wilfred: “Maar er is geen ruzie.”

Niels: “Dat wordt nu gesuggereerd.”

Wilfred: “Nee, er is geen sprake van ruzie. In het geheel niet zelfs, maar het neemt niet weg dat het verstandig is om naar de toekomst te kijken en dat we even gaan kijken voor ons en zeker voor Dennis kunnen gaan invullen.”

Op tong bijten

Rick: “Heb jij nog plannen met hem?”

Wilfred: “Ja, ik heb wel plannen met hem ja. Nee, dat kan ik hier niet vertellen.”

Dan laat Wilfred blijken dat hij het eens is met de kritiek van Talpa dat Dennis te ver gaat in zijn YouTube-programma. “Ik denk dat hij talentvol is, maar dat hij hier en daar misschien even zo nu en dan op zijn tong moet bijten. Of dat hij even een pas op de plaats moet maken.”

Rick: “Dat leer je pas als je ouder bent.”

Wilfred: “Nee, daarom, hij is 25. Die jongen komt er wel. Het komt allemaal wel goed, maar we gaan dat eerst even onderling bespreken.”

Aanval op Talpa

Dennis is ondertussen he-le-maal klaar met Talpa. In een nieuwe video is te zien hoe hij samen met Jan Veronica-badjassen tegen het Talpa-gebouw aan gooit. “Als eerste gebaar dacht ik zo dat we een paar badjassen richting het gebouw gooien, Ja. Dit zijn dus die geweldige badjassen”, aldus Dennis.

En Jan: “De badjassen die Dennis dus niet meer uit mag delen van John de Mol, omdat hij in zijn vrije tijd een programmaatje met mij maakt. Hij staat niet eens onder contract bij ze. Dit is het begin van de revolutie! Opstand! Veronica-badjassen tegen het Talpa-gebouw! Anti-Talpa! Zo, Wilfred, steek die badjassen maar in je reet!”

Het filmpje ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen