Radio Veronica-baas: ‘Tooske Ragas is echt verschrikkelijk op televisie’

Radio Veronica-baas Niels van Baarlen is niet gecharmeerd van Tooske Ragas, de nieuwe presentatrice van Shownieuws. Dat heeft hij laten weten als sidekick in de radiovariant van VI.

Tooske Ragas en Niels van Baarlen © SBS

Tooske Ragas is deze week begonnen als de nieuwe presentatrice van Shownieuws. Ze deed het tijdens haar debuut op dinsdagavond eigenlijk al direct heel erg goed, maar Niels van Baarlen is minder enthousiast. Hij krijgt altijd de kriebels als hij Tooske op televisie ziet en vergelijkt haar met een kraai.

Kraai

Niels vindt dat Tooske niet om aan te zien is. Hij schrikt dan ook van het nieuws dat ze is toegevoegd aan Shownieuws. “Ach, serieus?! Ik vind haar zo’n kraai. Ik vind haar verschrikkelijk op televisie. Wat me stoort? Nou, gewoon alles. Het meest treurige vond ik op een gegeven moment dat ze een soort reallifesoap ging maken. Was dat bij de EO? Met dat hele gezin. Ach, man, verschrikkelijk.”

Wilfred Genee: “Nee, dat was bij RTL volgens mij. Dat ze op kosten van RTL de hele wereld over gingen.”

Niels: “Ah, dat weet ik niet eens. Pffff. Ja, jongens, hé, dat die vakantie van hen gefilmd werd. Toen dacht ik echt: nou ja, weet je, je bent nu op het punt gekomen…”

Ongeloofwaardig

Het hele gezin Ragas is niet authentiek, vindt Niels. “Ik geloof hen op de een of andere manier niet. Die Bastiaan Ragas zat ooit in Caught in the Act toch? Het is allemaal zo ehhh… Ik geloof het niet.”

Collega Rick Romijn: “Het is allemaal een beetje nepperig?”

Niels: “Ja.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen