Roze datingshow Prince Charming: dit zijn de tien kandidaten

Na De Bachelorette met Gaby Blaaser krijgt de Videoland-kijker straks ook een homoversie voorgeschoteld: Prince Charming. De hoofdpersoon kenden we al, nu zijn de tien kandidaten onthuld.

Prince Charming © Videoland/Michael Dijkstra

Tien single mannen, van 24 tot 31 jaar, zullen in Sicilië om het hart van de 29-jarige Marvin uit Tegelen strijden. De heren poseren op de persfoto bij een zwembad, keurig met de kleren aan. Een heel divers gezelschap is het niet; er doen negen witte mannen mee en één gekleurde.

Mitchell, Marcello, Vince

Van links naar rechts gaat het eerst om Mitchell, Marcello en Vince. De 27-jarige Mitchell uit Almere is een ‘ambitieuze entertainer die lekker veel babbelt en gezellig en zelfverzekerd overkomt’ (zie Insta en voorstelfilmpje).

De 27-jarige Marcello (Insta en voorstelfilmpje) uit Sittard is vrolijk, gek op dansen en werkloos. “Hij is op zoek naar een betrouwbare, lieve en zorgzame partner.”

Dan de 24-jarige Vince uit Asten. “Vince heeft een goedlopend eigen bedrijf in fillers en is wereldwijs door zijn vele (solo-)reizen”, aldus RTL. Hier zijn Insta en voorstelfilmpje.

Marnix, Alastair en Dignum

Dan volgt de 26-jarige Marnix uit Amsterdam (Insta en voorstelfilmpje). “Hij heeft een goede baan in een luxe warenhuis en een rijk sociaal leven.”

De 29-jarige Alastair uit Amsterdam (Insta en filmpje) is investeerder bij een private equity bedrijf. “Alastair is vaak sarcastisch, maar ook energiek, inspirerend en een gangmaker die staat voor waar hij in gelooft.”

De 31-jarige make-up-artist Dignum uit Utrecht (Insta en filmpje) is een boomlange man met een eigen wil. “Hij biedt een potentiële geliefde een dynamische, diepgaande relatie waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt.”

Joep, Rick, Sezer en Ferdi

Dan zijn er nog de 28-jarige Joep uit Amsterdam (Insta en filmpje), die eigenaar is van een evenementenbureau, en de 28-jarige Rick uit Katwijk (Insta en filmpje), die een eigen onderneming in SEO heeft.

Tot slot doen de 25-jarige steward Sezer uit Enschede/Amsterdam (Insta en filmpje) mee en de 28-jarige Ferdi uit Groningen (Insta en filmpje), die een eigen horecazaak heeft.

Prince Charming

Deze tien vrijgezelle mannen wonen in het programma Prince Charming met elkaar samen in een prachtige palazzo op het Italiaanse eiland Sicilië, waar ze er alles aan doen om de 29-jarige single Marvin beter te leren kennen. “Hij heeft zijn leven al goed op de rit heeft, maar mist nog één ding: iemand om zijn leven mee te delen.”

In elke aflevering gaat Prince Charming op groeps- en solodates met de mannen. Aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal één man met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de ‘stropdassenceremonie’.

Prince Charming start op woensdag 16 december met een dubbele aflevering en is daarna wekelijks op woensdag exclusief te zien bij Videoland.

Meer in Nieuwe Media

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen