Fabienne de Vries naar sterrenstal Maurice de Hond

Geplaatst op wo 23 sep 2020 om 8:30

Ruim tien jaar na haar vertrek bij TMF is Fabienne de Vries weer helemaal terug. Ze wordt enig lid van de sterrenstal van Maurice de Hond. Dat heeft de coronagoeroe bekendgemaakt. Maurice heeft dankzij financiële steun een heel coronaplatform op kunnen zetten op Maurice.nl en daar hoort ook een YouTube-kanaal bij met twee heuse coronaformats. Eén daarvan is een door Fabienne de Vries gepresenteerd Coronajournaal, waarin Maurice de Hond vaste gast is.

De sociaal geograaf is hartstikke blij met Fabienne. “Vanuit een studio presenteert zij ons coronajournaal en ik ben elke week haar vaste gast. We gaan ook het land in.”

Wat voor op-locatie-items kunnen we dan verwachten? “Denk bijvoorbeeld aan een onthullend item waarin een kijker een misstand in een zorginstelling aan de kaak stelt.”

En“, zo vervolgt Maurice. “Voor mijn schoen is speciale aandacht. De afgelopen maanden heb ik namelijk in een aantal interviews gezegd dat ik mijn schoen naar de tv wilde gooien en dat is een beetje een eigen leven gaan leiden. In het journaal speelt die schoen straks een bijzondere rol.

Het Coronajournaal debuteert zaterdag op het YouTube-kanaal van Maurice. Het andere programma omhelst een live Q&A-sessie, ook met Maurice de Hond als hoofdgast.

Foto: TMF
23 Reacties op “Fabienne de Vries naar sterrenstal Maurice de Hond”


 1. Henny Spekken-Bonen

  Fake verspreiden is het verdienmodel van Nederland geworden.

  Wat is erger Maurice met gezond verstand of Famke Louise die fake verspreid in opdracht van RTL.

 2. Guttegut

  Maurice gaat wel heel erg in zichzelf geloven he? Binnenkort laat hij een standbeeld van zichzelf maken en komt er een nationale Maurice de Hond dag.

 3. X

  We leven nu dus in een wereld van influencers en Akwasi?
  Sorry, deze bejaarde van 59 kan het niet meer volgen. Laatst keek ik nog Live Aid, geen gezeur, we gaan helpen bij hongersnood. Sorry maar ik vind de wereld van nu verschrikkelijk.

 4. Henk

  Mooi initiatief en dat is hard nodig in tijden van eenzijdige nieuws verslaggeving.

 5. redactie

  Toch even je bedanken Henk, hardop gelachen om je reactie.

 6. Fabian

  Fabienne is al 20 jaar weg bij TMF, niet 10.

 7. Bart

  @mc Moet ruim 20 jaar zijn

 8. Kuis

  Lijkt me leuk als Fabienne hetzelfde kapsel als in de foto bij dit artikel weer van stal haalt.

 9. StefanV

  In tegenstelling tot leeghoofden als Famke Louise is Maurice de Hond iemand die weet waarover hij praat. Hij kletst niet uit z’n nek, maar baseert zich op wetenschappelijke onderzoeken wereldwijd en hij brengt z’n eigen expertise mee.

  Sommigen verafschuwen deze man, maar hij blijkt keer op keer gelijk te hebben. Zo heeft de Amerikaanse RIVM nu ook bevestigd dat het virus zich vooral via aerosols verspreidt; iets waar De Hond in Nederland al maanden op hamert en waar het RIVM nog steeds vaag over doet.

 10. Sabine

  Wat een narcist die Maurice de Hond!

 11. bsa

  mouwe rice de hond was toch die doordrammer van de puttense moordzaak?

 12. Nana Mouskoeri

  er is gisteren toch duidelijk uitgelegd aan ‘ik snap het niet’ fleur agema. dat zij het niet snapt, betekent niet dat de hele wereld even dom is als zij

 13. Nana Moeskoeri

  @StefanV

  Aerosolen zijn overdrachtsmethoden, grote of kleine druppels.
  Dus antwoord RIVM al vanaf aanvang: Ja dat klopt.

  Maurice vertelt niets nieuws. Ik zou het ook niet prettig vinden om de opmerking te krijgen dat ik iets ontken wat ik niet ontken en alleen maar een onjuist en vooral verongelijkt verwijt krijg.

  Volg eens de informatie en niet de meningen van een ieder op internet.

 14. Nana Moeskoeri

  PS: Sorry voor de u in de naam in mijn eerdere reactie

 15. Bep

  Maurice dramt en dramt en dramt.
  IPadschool, Deventer moordzaak.

  Ontzettende eigenwijze man die nooit zijn ongelijk zal toegeven.
  Ik vind het geen prettige man.

 16. Bart

  Heerlijk wijffie, ik zou haar -meer dan één- aan mijn stramme totempaal hangen en haar volledig uit mekaar trekken waarna ik haar heerlijk zachte roze liefdesgroet van binnen plamuur met met mijn lauwwarme mannenkwarkje

 17. Mark

  Column van Youp in de nieuwe Vara gids: geweldig. Hij heeft Dit Vindt Nederland gekeken, en dacht dat het zoiets als Promenade was. Als je het zo bekijkt… Damn valt er misschien nog wat te lachen.

 18. By the way

  Nou zeg, wat een creatieve ideeën van Maurice de Hond. Daar komen ze in Hilversum niet mee: een Fabienne de Vries als beste paard van stal en de schoen van Maurice die een hoofdrol gaat spelen. Is dat zoiets als een handpop die we kennen van Sesamstraat?

 19. Nono Moeskoerie, slim mens

  @Nana Mouskoeri
  wo 23 sep 2020 om 11:26
  er is gisteren toch duidelijk uitgelegd aan ‘ik snap het niet’ fleur agema. dat zij het niet snapt, betekent niet dat de hele wereld even dom is als zij

  Ik ben gelukkig wel slimmer dan Fleur. Ik ben beslist geen nono. Ik gebruik internet om te kijken, hoe je de dingen moet spellen of hoe je namen moet schrijven, bijvoorbeeld de namen van zwaar gebrilde Griekse zangeressen. Hoofdlettertjes heb ik ook nog geleerd bij de juf. Die weet ik nog.

 20. Woef

  Guttegut, ik ga nu wel heel erg geloven, dat ik een hond ben.
  Kan er iemand een schoen naar mij gooien?

 21. Corona hoax

  Als het via aerosolen verspreid, kan iemand mij dan vertellen waarom een wattenstaafje langs de binnenkant van de wang strijken niet voldoende is voor de test?

  #waaromstaafjeINmijnHOOFD?

 22. Straffe Hendrik aan Stramme Bart

  Bart
  wo 23 sep 2020 om 12:35
  Heerlijk wijffie, ik zou haar -meer dan één- aan mijn stramme totempaal hangen en haar volledig uit mekaar trekken waarna ik haar heerlijk zachte roze liefdesgroet van binnen plamuur met met mijn lauwwarme mannenkwarkje

  Wat jammer nou toch. Ik had nog zo gehoopt, dat jij misschien wel mijn vredespijp wilde roken.

 23. Musicoloog Over Coronatest

  @Corona hoax
  wo 23 sep 2020 om 23:33
  Als het via aerosolen verspreid, kan iemand mij dan vertellen waarom een wattenstaafje langs de binnenkant van de wang strijken niet voldoende is voor de test?
  #waaromstaafjeINmijnHOOFD?

  De zombies van de media gaan het ons beslist nooit uitleggen.
  Je kunt dan nog beter naar de Ierse band The Cranberries luisteren:

  In your head, in your head
  Zombie, zombie, zombie-ie-ie
  What’s in your head, in your head
  Zombie, zombie, zombie-ie-ie, oh

  Bij zombies zit er niets in het hoofd. Het enige dat zich er kan nestelen zijn de aerosols, die als sigarettenrook naar het plafond stijgen.
  De media gaan die testers en getesten natuurlijk nooit vertellen, dat het zombies zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.