Fabienne de Vries naar sterrenstal Maurice de Hond

Ruim tien jaar na haar vertrek bij TMF is Fabienne de Vries weer helemaal terug. Ze wordt enig lid van de sterrenstal van Maurice de Hond. Dat heeft de coronagoeroe bekendgemaakt. Maurice heeft dankzij financiële steun een heel coronaplatform op kunnen zetten op Maurice.nl en daar hoort ook een YouTube-kanaal bij met twee heuse coronaformats. Eén daarvan is een door Fabienne de Vries gepresenteerd Coronajournaal, waarin Maurice de Hond vaste gast is.

De sociaal geograaf is hartstikke blij met Fabienne. “Vanuit een studio presenteert zij ons coronajournaal en ik ben elke week haar vaste gast. We gaan ook het land in.”

Wat voor op-locatie-items kunnen we dan verwachten? “Denk bijvoorbeeld aan een onthullend item waarin een kijker een misstand in een zorginstelling aan de kaak stelt.”

En“, zo vervolgt Maurice. “Voor mijn schoen is speciale aandacht. De afgelopen maanden heb ik namelijk in een aantal interviews gezegd dat ik mijn schoen naar de tv wilde gooien en dat is een beetje een eigen leven gaan leiden. In het journaal speelt die schoen straks een bijzondere rol.

Het Coronajournaal debuteert zaterdag op het YouTube-kanaal van Maurice. Het andere programma omhelst een live Q&A-sessie, ook met Maurice de Hond als hoofdgast.

Foto: TMF

Meer in Nieuwe Media

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen