Homo-editie De Bachelorette op komst met ‘droomman’ Marvin (29)

Na het grote succes van De Bachelorette met Gaby Blaaser komt RTL’s Videoland nu met een homo-editie op de proppen: Prince Charming. Hierin staat de 29-jarige ‘droomman’ Marvin centraal, meldt RTL.

Prince Charming Foto: RTL

Prince Charming is opgenomen in Sicilië: tien single mannen proberen het hart te veroveren van de 29-jarige Marvin uit Tegelen. “Voor velen een droomman. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden”, aldus een woordvoerder van RTL.

Prince Charming aan het woord

Marvin over zijn zoektocht in Prince Charming: “Dat ik Prince Charming mag zijn, vind ik echt een eer en ik hoop oprecht dat de ware man er voor mij tussen zit. Ik heb meerdere langere, maar ook lastige relaties gehad. Hierdoor heb ik geleerd waar ik naar op zoek ben, maar vooral ook wat ik niet zoek in een relatie.”

” Juist omdat ik dit nu heel duidelijk voor ogen heb, sta ik nu open voor iemand die mij kan bieden wat ik nodig heb. De perfecte man is voor mij iemand die loyaal is, betrouwbaar, zelfverzekerd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ik ben klaar voor de liefde en hoop mijn prins op het witte paard te vinden. “

Tien homo’s in één palazzo

De tien vrijgezellen wonen met elkaar samen in een prachtige palazzo, waar ze er alles aan doen om Prince Charming beter te leren kennen. Maar valt hun oog alleen op Prince Charming of bloeit er ook liefde op binnen de groep?

Elke aflevering gaat Prince Charming op groeps-en solodates met de man(nen) op wie zijn oog is gevallen. Aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal één man met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de ‘stropdassenceremonie’.

In de finale kiest Prince Charming de liefde van zijn leven uit de overgebleven mannen. Wie gaat er met Prince Charming mee naar huis?

Prince Charming, dat al seizoenen in Amerika en Duitsland kent, is een productie van ITV Studios. De première is op woensdag 16 december met een dubbele aflevering op Videoland, daarna is wekelijks op woensdag een nieuwe aflevering te zien.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen