BNNVARA komt met verklaring over Giel Beelen

Giel Beelen heeft ruim zeven uur na het voor de tweede keer missen van zijn nachtshow op NPO Radio 2 nog niets laten horen op zijn sociale media. Zijn werkgever BNNVARA komt later vandaag met een verklaring. Dat laat de omroep weten aan het AD. Door het uitblijven van een teken van een leven, begon men her en der te twijfelen of het wel goed gaat met Giel. “Er is contact met Giel geweest en ik kan zeggen dat hij in ieder geval in orde is“, zegt zenderbaas Peter de Vries.

Peter heeft begrepen ‘dat Giel veilig is’. “Dat is het belangrijkste voor ons.”

Voor meer informatie verwijst de zenderbaas naar BNNVARA, maar die omroep wil nog niet reageren. “BNNVARA komt later met meer informatie“, meldt het AD.

Het is de tweede keer in nog geen week tijd dat Giel zijn nieuwe nachtshow op NPO Radio 2 mist. Hij is elke dag te horen voor 4.00 tot 6.00 uur, maar dat is kennelijk toch een beetje vroeg voor hem.

Wederom werd Giel vervangen door Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl, die in het tijdslot ervoor radiomaken. Zij maakten grapjes over het hoge salaris dat Giel krijgt voor twee uurtjes nachtradio, namelijk 70.000 euro per jaar. Zelf vindt de dj dat overigens ‘fucking weinig’.

Update 12.40 uur – Giel Beelen na radioverzuim op matje bij BNNVARA

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen