Giel Beelen na radioverzuim op matje bij BNNVARA

De reden dat Giel Beelen vanochtend niet kwam opdagen bij zijn radio-uitzending is dat hij zich inderdaad, voor de tweede keer in korte tijd, verslapen heeft. Zijn werkgever BNNVARA roept hem daarom op het matje. Dat meldt de omroep aan het AD. Giel miste zijn radioshow vorige week omdat de accu van zijn telefoon leeg was en zijn alarm daardoor niet afging. “Giel zijn telefoon liet hem vorige week al in de steek, en heeft het vannacht helemaal begeven“, laat BNNVARA nu weten.

Pas na de uitzending van zijn radioshow, die van 4.00 tot 6.00 uur duurt, werd Giel wakker. “Hierdoor heeft hij tot zijn spijt zijn show niet kunnen presenteren, wat we erg vervelend vinden voor zijn luisteraars.

Het was ook vervelend voor zijn collega’s op NPO Radio 2, die twee uur langer radio moesten maken, terwijl ze normaal gesproken naar bed gaan op dat tijdstip.

BNNVARA is er ook niet blij mee. “Natuurlijk spreekt BNNVARA hierover vandaag met Giel, maar over de inhoud hiervan doen we verder geen mededelingen.”

Het lijkt er vooralsnog op dat van ontslag op staande voet geen sprake is. Zelf heeft Giel nog steeds niet gereageerd op zijn absentie.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen