BN’er Dave Roelvink moet op gewone fiets: ‘Echt niks’

De BN’er Dave Roelvink moet zich momenteel met een gewone fiets door Amsterdam heen bewegen, omdat zijn dure elektrische fiets gestolen is. Het is voor de realityster erg vervelend, want fietsen zonder elektrische aandrijving vindt hij ‘echt niks’. Dat laat hij weten op Instagram. Dave is op zijn socialskanaal te zien met een klagend filmpje, waarin hij wijst op zijn gewone fiets. “Degene die me elektrische fiets gejat heb, kun je hem álsjeblieft terugbrengen? Want dit is echt helemaal niks.”

Normaal gesproken rijdt een BN’er als Dave niet op een normale fiets, maar omdat zijn elektrische fiets gestolen is, moest hij wel. Zijn elektrische step is immers illegaal en autorijden kan-ie ook niet.

Waar moest Dave vanochtend eigenlijk heen? Hij had een praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) voor de motor en hij is nog geslaagd ook. “Zo toppers. Ik heb net afgereden voor m’n AVB. Dat is dus de eerste die je moet doen met motorrijlessen.”

Dave wijst op zijn goede rijvaardigheid. “Ik heb hem in één keer gehaald in twee weken. Thanks gap.”

Deze zomer kwam Dave in het nieuws, omdat hij een peperdure Lamborghini in de prak reed. De auto was helaas goed verzekerd.

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen