Veronica Magazine stopt na 12 jaar met horoscoop

Geplaatst op vr 04 sep 2020 om 15:30

Veronica Magazine is na maar liefst twaalf jaar gestopt met de horoscoop. De astrologische rubriek keert niet meer terug in het televisieblad. Dat heeft de vooruitstrevende hoofdredactrice Debby Nobel laten weten op Twitter. Debby vroeg zich op een gegeven moment af waarom er eigenlijk een horoscoop in het blad stond. “We hebben, na 12 jaar, de horoscoop uit Veronica Magazine gehaald. Het leed lijkt te overzien: acht mailtjes van abonnees die de astroservice missen.”

Ze nam haar besluit niet over één nacht ijs. Er werd eerst een onderzoek uitgevoerd. “Ik vertrouw volledig op het onderzoek waar hij met een 5,7 werd afgeserveerd.”

Wie stelde de horoscoop eigenlijk samen? “We hadden een heuse astrologe! Wat ik soms jammer vond – ik verzon ze voor de Break Out! vroeger graag.

Tijdens de laatste editie van de horoscoop raadde de astrologe Stieren aan om een feestje te vieren, Maagden om wat assertiever te zijn en Schorpioenen om zichzelf een schouderklopje te geven.

Veronica Magazine heeft 160.000 abonnees.

Foto: Veronica Magazine
31 Reacties op “Veronica Magazine stopt na 12 jaar met horoscoop”


 1. Woke get Broke

  Over een tijdje vraagt deze Debby zich opeens af waarom Veronica Magazine alleen nog een cover heeft en 3 abonnees (waaronder zijzelf). Na een onderzoek die ze vertrouwd, komt ze erachter dat ze alle overige pagina’s afgeschaft heeft.

 2. Robbert van den Broeke

  Ja, dat zag ik al aankomen.

 3. Weg Ermee

  Ik ben al jaren geleden gestopt met Veronica (Blad) Magazine.
  En nog vele jaren eerder mijn abonnement opgezegd. Dat gebeurde toen Radio (en TV) Veronica verkwanseld werd door types zonder enig historisch besef en het in handen kwam van de SBS groep.

 4. Donald

  Godsammeklere. Nou kan ik niet meer lezen of ik eindelijk dat lekkere wijf ga ontmoeten, veel doekoes krijg en lekker door kan zuipen en vreten zonder dood neer te vallen. Dan maar de hele dag als een imbeciel op m’n iphone loeren.

 5. Nelly den Heijer

  Ik ben nog steeds blij met mijn wekelijkse VARA gids en mijn dagelijkse Volkskrant.

 6. Rogier

  Er zou weleens een frisse wind door dat blad mogen. Ik las het altijd graag maar is een soort damesblaadje geworden. Vroeger was je trots dat je bij Veronica hoorde. Het was volgens mij ook veel mannelijker en stoerder. Zonde.

 7. Sattoe ‘DAAP’

  Neeeeeeee wat moet ik nuuuu????? :(

  Angela de Jong help!

 8. azijnzeiker

  Hier zal Derksen ook wel een mislukte grap over maken, dat besluit hadden ze al veel eerder moeten nemen.

 9. Britt Scholte Lover

  Nooit meer een lekkere vrouw op de cover wat vroeger altijd wel was, lekker brutaal, nu is het een vrouwenblaadje geworden helaas

 10. Jomanda

  Ik voorspel een sombere toekomst

 11. Rodney

  maakt mij niet uit… ik bel dagelijks naar die 0900 horoscoop programma’s op tv. Vandaag hadden ze het weer goed… ze zeiden dat het financieel niet goed met me gaat.. dit klopt, heb geen cent meer over door dat bellen naar hun

 12. Petor

  ik doe alles online, kost je niks en je hebt alle info onder handbereik. Daarbij ook nog milieu vriendelijk, geen oud papier mee.

 13. David

  Prijs God!

 14. Leo knots

  Konden de lezers weten, stond immers in de sterren

 15. Geronimo

  Mam, ziet er heerlijk uit die Salmon under a fur coat waarmee hier geadverteerd wordt. Maar waar kan ik hem verkrijgen?

 16. Kuis

  160.000 abonnees!? Dat is best veul voor iets waar je eigenlijk niks aan hebt?!

 17. Bart

  Ik heb het lidmaatschap van het blad opgezegd door de verkwanseling van Veronica door John de Mol

 18. Magnus Dickendorfer

  160.000 abonnees…… Dat is wel wat anders dan de 1.250.000 leden in de hoogtijdagen.

 19. WEST*

  en de beste is? de VPRO gids redactioneel en vormgeving van het blad is altijd op hoog niveau

 20. Carl

  En weer is het aantal abonnees van dit meutenblad verder gezakt. Veronica Magazine is verschrikkelijk achterhaald, wie leest dit nog???? Mensen die vergeten om hun abonnement stop te zetten? Het schrappen van de horoscoop zal ongetwijfeld vooral een geldkwestie zijn geweest.

 21. G.ossip

  12 jaar is best nog wel lang voor die onzin.

 22. show nieuws sbs KANAAL 37

  WAT EEN NIEUWS ZEG IK BEN ER STIL VAN KAN NIET UIT MIJN WOORDEN KOMEN KRIJG IN DE NACHT PANIEK AANVALLEN PLAS IN MIJN BED DIT MOET NAAR DE VEILIGHEIDSRAAD IN NEW YORK . DIT MOET GESTOPT WORDEN HELE VOLKS STAMMEN LOPEN IN PANIEK WEG VERONICA DOE DIT DE MENSHEID NIET AAN

 23. Marianne

  Is het een ordinaire bezuiniging of is het besluit genomen vanwege godsdienstige redenen?

 24. Rodney

  Ik doe wel even de horoscoop voor de mediacourant lezer: LEEUW: vorige maand was je waarschijnlijk jarig! TWEELINGEN: Volgend jaar ben je als het goed is weer jarig

 25. Ronaldz

  Volgens de horoscoop zou ik de loterij winnen en stinkend rijk worden. Niks van uitgekomen. Heb 12 jaar lang elke week meerdere loten gekocht. Als ik dat nou niet had gedaan, was ik nu stinkend rijk.

 26. M

  Het blad stopt ook binnenkort. Stond in de horoscoop

 27. aammehoela

  De horoscoop….. altijd leuk om dit pas achteraf te lezen. Dan besef je wat voor onzin het is.

 28. Mark

  Die Debby was vroeger idd hoofdredacteur van de Break Out! Dat is zeg maar de Privé voor pubers. Ik las ‘m 25 jaar geleden ook. Tot ik er achter kwam dat 90% uit haar duim was gezogen, net zoals bij de Privé het geval is. Promo foto’s gekregen van platenmaatschappijen en zuig maar een interviewtje uit de duim. Die domme bakvissen slikken toch alles. Dat hele blaadje kostje geen drol om te maken, de meeste mensen kochten ‘m voor de posters.

 29. Meneer de Uil 🐦

  Als je de horoscoop uit de Veronica Bode nodig hebt in het leven, dan rest er geen toekomst voor je.

 30. Wilberto

  Haha, die Debby heeft hoogstpersoonlijk het blad in de afgrond geholpen.
  Ze kan twee dingen, niks en helemaal niks.
  Knap hoe je 1 miljoen lezers weet te verliezen, voor die truc zou Hans Klok een moord doen!
  Waardeloos blad geworden onder haar regime.

 31. der. Pilus

  Vroeger (in de jaren 70), toen Veronica nog een beetje de piraten zender cultuur had, was het blad oké. In de jaren daarna, zakte het steeds verder af. Veronica is een Talpa zender, die geen verrijking voor het tv landschap meer is.
  Het blad heeft ook m.i.. zijn beste tijd gehad. Omroep gidsen,enzeker dit blad, zullen langzaam geruisloos verdwijnen.
  Evenals die zenders, die niets toevoegen. Ik heb Veronica en haar blad al vele jaren geleden gedag gezegd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.