Jan Versteegh en Martien Meiland nieuw tv-duo

Ruim een jaar na het mislukte duoschap met Albert Verlinde, gaat Jan Versteegh wederom een duo vormen met een roze tv-collega op leeftijd. Ditmaal treft hij een iets hysterischer exemplaar: Martien Meiland. Dat heeft de zender laten weten. Jan en Martien zijn vanaf medio oktober hét gezicht van de zaterdagavond van SBS 6.  Ze worden samen op de nieuwe spelshow ‘BINGO! De 100.000 euro quiz’ gezet, waarin Jan de centrale presentatie verzorgt en Martien de prijzen doet.

Wat Winston Gerschtanowitz doet in Miljoenenjacht, gaat Martien doen in de Bingo-show: hij gaat langs bij de thuiswinnaars. “Dat is natuurlijk degene die op de bank zit, de juiste gevallen ingevuld heeft en bingo heeft. Dan ga ik die mensen helemaal verblijden. Het is toch enig om dat te kunnen doen? Om mensen blij te maken met die geweldige prijs“, vertelde hij gisteren in Shownieuws.

Jan daarop: “Ik word zelfs zonder prijs al heel blij van jou altijd.”

Martien: “Oh, wat lief.”

Elke aflevering start met zeven deelnemers van de VriendenLoterij. De quiz bestaat uit zeven rondes waarin hun algemene kennis op de proef wordt gesteld. Na elke ronde valt er één kandidaat af en na zes rondes is er dus nog één kandidaat over. Deze finalist maakt kans op de hoofdprijs van 100.000 euro.

De finale draait om zeven kokers: zes gevuld met helemaal niets en eentje met 100.000 euro cash. De finalist neemt het in duels op tegen de zes afgevallen kandidaten. Met ieder gewonnen duel wordt een lege koker weggespeeld en is de kans om 100.000 euro te winnen groter. “Zes kandidaten wegspelen betekent dus 100.000 euro verdienen!

Verliest de finalist één of meerdere duels: dan biedt Jan Versteegh een uitstapbedrag aan. “De keuze is aan de kandidaat… Gaat hij met lege handen naar huis of wordt het BINGO!

BINGO! is een format van John de Mols Talpa en gaat op zaterdag 17 oktober om 21.30 uur in première op SBS 6. Er worden zeven afleveringen gemaakt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen