Gordon geeft mening over collega Martien Meiland

Gordon vindt zijn nieuwe SBS 6-collega Martien Meiland heel erg mager. Hij hoort vaak dat het een verschrompelde versie van hem is. Dat heeft de entertainer gezegd in de ochtendshow van Radio 538. Martien ziet er apart uit, vindt Gordon. “Ik hoor vaak dat hij de verschrompelde versie van mij is. Ha ha ha. Die man is zo mager. Hij stond van de week voor m’n deur en ik hoefde niet eens open te doen. Ik zeg: ‘Hoe ben jij binnengekomen?’ ‘Door de sponning’, zegt hij. Ha ha ha.”

Zou Gordon het leuk vinden om een keer een programma met Martien te maken? “Ja, nou, ik zou wel een keer een leuk programma met hem willen doen ja. Dat zou wel leuk zijn.”

Martien is nog single. Misschien kan hij een datingshow voor hem presenteren? “The Darkroom van Martien? Of een fotografieprogramma. Het Perfecte Gaatje.”

De darkroom van Gordon, zijn villa in Blaricum, wil in elk geval niemand hebben. Hij probeert al jaren om zijn miljoenenvilla te slijten, maar er dient zich maar geen koper aan. “Het staat nog steeds te koop. Ik ben drie ton gezakt inmiddels.”

Daar hebben Gordon en Martien een gemene deler: ook Martien raakt zijn vastgoed niet kwijt. Er is maar geen koper te vinden voor zijn kasteel in Frankrijk. De reden daarvan is evident: het kasteel is veel te duur voor de rommel die je ervoor terugkrijgt.

Maar wat is er aan de hand met Gordons villa? “Het is natuurlijk een huis met een imago“, zegt de SBS-ster, verwijzend naar alle orgies die er hebben plaatsgevonden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen