SBS 6 krijgt nóg een rijdende rechter: Reinier Groos

Frank Visser had gisteren een verrassing in petto voor de kijkers van Op1: hij gaat zijn nieuwe dagelijkse programma op SBS 6 niet alleen doen. Hij stelde Reinier Groos voor, de tweede rijdende rechter van de zender. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Aangezien Frank een van de weinige publiekstrekkers is van SBS 6, wordt hij vanaf maandag dagelijks ingezet in de vooravond. Aangezien vijf afleveringen per week niet mals is, krijgt hij nu hulp van een tweede tv-rechter.

Deze tweede rechter is dus Reinier Groot, docent privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij moet duidelijk nog een beetje wennen aan de camera’s, want bij zijn optreden in Op1 was hij nog lang niet zo mediageniek als de door de wolf geverfde Frank Visser.

Frank Visser blijft wel de naamgever van het nieuwe dagelijkse programma: Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? Samen met zijn nieuwe collega staat hij dagelijks mensen bij die juridische vraagstukken hebben.

Reinier: “Ja, wij houden een soort juridisch spreekuur. Wij ontvangen mensen die problemen hebben en daar luister je naar. Het kan volstrekt onbenullig klinken, maar ze vinden bij ons gehoor en krijgen een juridische vertaling van wat het probleem is en wat ze het beste kunnen doen.

De ene kandidaat komt bij de beroemde tv-rechter Frank Visser terecht, de ander moet zich tevreden stellen met Reinier. “Het wordt te veel en daarom ben ik zo ontzettend blij dat er hulp komt“, zegt Frank.

Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? is vanaf maandag elke werkdag te zien van 19.30 tot 20.30 uur op SBS 6.

Het fragment uit Op1:

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen